• Publisert
  • 1 min

Nye ansatte sommeren 2017

Nye ansatte sommeren 2017

Denne sommeren har vi fått to nye Episerver-utviklere inn i Epinova-familien - vi ønsker velkommen til Tommy og Robin!

Vi har stadig flere spennende oppdrag på gang, og denne høsten lanserer vi Episerver-nettsteder for mange store norske merkevarer.

For å fortsette å levere topp kvalitet, er vi avhengig av å ha dyktige fagfolk på laget. Derfor er vi glade for å øke Epinova-familien med Tommy Kihlstrøm og Robin Holzner, som har begynt hos oss i sommer.

Backend-utvikler: Tommy Kihlstrøm

Tommy Kihlstrøm, Episerver-utvikler i Epinova

Tommy kjenner Episerver CMS godt gjennom 3 års utvikling hos et annet stort konsulenthus. Han har jobbet på flere større prosjekter med tungt integrasjonsfokus. Hos Epinova vil han fortsette å jobbe med backend-utvikling i Episerver. Et av Tommys prinsipper som utvikler er at som kodes skal være gjennomtenkt, funksjonelt og gjenbrukbart helt fra starten, slik at man ikke skriver mer kode enn strengt nødvendig. Det liker vi!

Backend-utvikler: Robin Holzner

Robin Holzner, Episerver-utvikler i Epinova

Robin har jobbet 4 år som utvikler, blant annet som selvstendig konsulent på prosjekter for internasjonale kunder som Citröen. Han har erfaring med å bygge og vedlikeholde systemer med mange komponenter og integrasjoner. Robin har fokus på stadig læring, og å gjøre små forbedringer hver gang han rører en kodebase. Hos oss vil Robin fortsette å gjøre backend-utvikling i Episerver CMS, og vi gleder oss til å få hans innspill i fagmiljøet vårt. 

Jobbe hos oss - generell

Les mer om