• Publisert
  • 1 min

Epinova blir Platinum Partner hos inRiver

Epinova er inRiver Platinum Partner

Epinova og PIM-spesialistene inRiver tar samarbeidet til et nytt nivå.

Etter en rekke vellykkede e-handelsprosjekter sammen, har inRiver blitt en av Epinovas foretrukne samarbeidspartnere og systemleverandører. 

For enhver e-handelsaktør er varekatalogen helt sentral for at satsingen skal lykkes. Et PIM-system som strømlinjeformer og beriker katalogen, sørger for at kundene får oppdatert, presis og inspirerende produktinformasjon.

Gjennom 2017 og 2018 har Epinova styrket kompetansen sin på PIM ved å fullføre flere nye sertifiseringer hos inRiver - både som utviklere og forretningsrådgivere. Dette har ført til at Epinova nå løftes til det øverste partnernivået: Platinum.

Epinova har i løpet av året levert inRiver Product Marketing Cloud til våre felles kunder, fortsatt å øke sin kompetanse, og blitt eksperter på plattformen. Vi ser frem mot et fortsatt fint samarbeid med Epinova.

Matilda Svensson

Tett samarbeid har ført til markedets beste PIM-systemer

Etter flere gjennomførte PIM-prosjekter er vi stolte og glade over at Epinova denne uken har blitt Platinum Partner til inRiver i Norge. Epinova har i løpet av året levert inRiver Product Marketing Cloud (iPMC) til våre felles kunder, fortsatt å øke sin kompetanse, og blitt eksperter på plattformen. Vi ser frem mot et fortsatt fint samarbeid med Epinova, sier Matilda Svensson, Partner Manager Norge hos inRiver

Det tette samarbeidet mellom inRiver og Epinova gjør at vi kan tilby våre felles kunder et av markedets beste PIM-systemer og ekspertkunnskap på hvordan utnytte plattformen best mulig. Denne kunnskapen har vi omsatt i flere suksessfulle e-handelsprosjekter for merkevarer i så varierte bransjer som mote, VVS og byggfag.

Med den nye partnerutmerkelsen er vi i Epinova stolte av å kunne tilby noen av de flinkeste PIM-rådgiverne i Norden!

Les også