• Publisert
  • 2 min

Tre ferske utviklere på plass hos Epinova

Tre ferske utviklere hos Epinova

Etter en lang sommer og travel kickstart på høsten, er det veldig gøy å endelig få presentere tre nye ansatte i Epinova.

- Epinova er et selskap som i utgangspunktet kun har fokusert på å ansette seniorkompetanse, noe som i begynnelsen var viktig for oss for å sikre den erfaringen og spisskompetansen vi trengte. Nå derimot, i krysningen av presset fra markedet, samt økt modenhet hos kundene våre og internt hos oss - har vi endelig fått på plass noen ivrige og dyktige nyutdannede hoder. Det tror jeg er veldig sunt i et senior-tungt miljø sier Kristian Borg, fagsjef i Epinova.

Gjengen kommer fra Universitetet i Bergen, Oslo MET og Universitetet i Oslo. De er alle ferske utviklere, og har derfor før og etter sommeren vært gjennom onboarding og kursing før høstens prosjekter går i gang.

- Fremover ønsker vi å være synligere og mer tilgjengelig i studentmiljøene. En  start på dette er samarbeidene våre med NTNU og Oslo MET, som vi ønsker å knytte sterkere bånd til. Vi vil også være tilstede på NTNUs itDAGENE nå i september, hvor vi gjerne ønsker å komme i kontakt med studenter som er nysgjerrige på livet som konsulent i Epinova.

 

Hils på Epinovas 3 nye ansikter

Devran Akat, Junior backend-utvikler

Kommer fra Tyrkia, oppvokst i Trondheim og har bachelorgrad i Informasjonsteknologi fra Oslo MET. På fritiden går det for det meste i trening og sosiale sammenkomster. Devran blir også å finne på standen vår på IT-dagene i Trondheim.

- Jeg kom over Epinova sin annonse på FINN, og ble invitert til en bedriftspresentasjon de hadde på Oslo MET. Deretter gikk veien videre i intervjuprosessen - og plutselig hadde jeg jobb før jeg var ferdig med studiet. Nå gleder jeg meg egentlig mest til å få teste all teori og lærdom fra kursene i ekte prosjekter til høsten! Les mer om Devrans efaringer fra hans første måneder i Epinova her.

 

Karoline Vorland

Karoline Vorland, Junior backend-utvikler

Har bachelorgrad i informatikk fra UiO og erfaring fra teknisk prosjektledelse og rådgivning etter studiene. Nå er hun på plass som fersk backend-utvikler hos oss. Ved siden av jobb er Karoline en del av demoscenen!

- Etter en periode som prosjektleder etter studiene er det veldig gøy at jeg endelig kan begynne som utvikler hos Epinova. Det har vært en veldig hektisk og morsom start hvor jeg har lært mye, men jeg gleder meg selvsagt stort til å begynne på prosjekt for Fellesforbundet denne høsten. Det blir spennende å jobbe spisset innen Episerver sammen med nye kolleger.

 

Annar Hilde

Annar Hilde, Junior backend-utvikler

Har bachelor i datateknologi og master i programvareutvikling fra UiB. Annar kommer fra Geilo, og på fritiden går det mye i tur og friluftsliv - ikke minst å sette seg inn i den nye Oslo-livsstilen etter å ha flyttet til Oslo fra Bergen i sommer.

- Det er selvsagt spennende å flytte på seg etter en god stund i Bergen. Det jeg la mest vekt på da jeg søkte jobb var å finne en sosial arbeidplass med godt samhold. Nå fremover gleder jeg meg mest til å få hodet litt over vann etter mye kurs og ny informasjon - og selvsagt til epinova-turen til England i september!

Velkommen til Epinova!