• Publisert
  • 1 min

God jul fra alle oss!

Inge Halvorsen

Vi har hatt et annerledes år, på godt og vondt. Det har gått bra for oss, heldigvis, takket være kunder som har klart å satse videre digitalt i en tøff tid.

Styrket ut

Årets utfordringer har gjort at vi har testet og endret måten vi samhandler på. Når jeg ser tilbake på dette året ser jeg hvor viktig det er å ha en tett sammensveiset kultur. Den flate strukturen har nok også vært en viktig faktor for at vi har vært godt rustet til å takle den nye hverdagen. Det gjorde det enklere å jobbe i distribuerte team når vi kjente hverandre godt fra før. Jeg tror kulturen og verdiene vi har i selskapet har vært avgjørende for hvordan vi har kommet oss gjennom 2020.

Med mulighet til å hjelpe de som trenger det mest

At det går godt, gjør at vi også har hatt mulighet å gjøre godt. Vi har kunnet fortsette å ta vårt samfunnsansvar på alvor og gi støtte til viktige formål.

Skjermdump fra nettidene til Dråpen i Havet

Årets budsjett for samfunnsansvar har gått til å støtte Dråpen i Havet. Vårt bidrag er gitt i form av arbeid med nye nettsider, som lanseres i midten av januar 2021, i tillegg til økonomisk støtte øremerket til arbeidet med å skaffe flere frivillige og flere faste givere. Dråpen i Havet har som formål å yte støtte til mennesker på flukt, samt å spre informasjon om flyktninger og migranters livssituasjon, noe som vi synes er ekstra viktig i disse dager.

Nye muligheter i et utfordrende år

I år har vi inngått samarbeid med en hel del nye kunder. Kommunalbanken, Statens Vegvesen, Sintef og Bufdir for å nevne noen. Det er ekstra gøy å se at vi klarer å lande og skape muligheter hos nye kunder i et ellers utfordrende år for samfunnet. 

Vi vil fortsette vår satsning på e-handel og B2B, og takker kunder som Fargerike og Optimera for tilliten.

Bildecollage av ansatte i Epinova

Vi gleder oss til 2021 der kan ta med oss mye av det vi har lært dette året, selv om vi kommer tilbake til normalen.

Vi gleder oss også til å fortsette å lage forretningskritiske løsninger sammen med alle våre fine kollegaer, kunder og samarbeidspartnere.

 

God Jul og Godt Nytt år

Fra alle oss i Epinova