Epinova er inRiver Platinum Partner

Etter en rekke vellykkede e-handelsprosjekter sammen, har inRiver blitt en av Epinovas foretrukne samarbeidspartnere og systemleverandører. 

For enhver e-handelsaktør er varekatalogen helt sentral for at satsingen skal lykkes. Et PIM-system som strømlinjeformer og beriker katalogen, sørger for at kundene får oppdatert, presis og inspirerende produktinformasjon.

Det siste året har Epinova styrket kompetansen sin på PIM ved å fullføre flere nye sertifiseringer hos inRiver - både som utviklere og forretningsrådgivere. Dette har ført til at Epinova nå løftes til det øverste partnernivået: Platinum.

"Etter flere gjennomførte PIM-prosjekter er vi stolte og glade over at Epinova denne uken har blitt Platinum Partner til inRiver i Norge. Epinova har i løpet av året levert inRiver Product Marketing Cloud (iPMC) til våre felles kunder, fortsatt å øke sin kompetanse, og blitt eksperter på plattformen. Vi ser frem mot et fortsatt fint samarbeid med Epinova."

- Matilda Svensson, Partner Manager Norge hos inRiver

Det tette samarbeidet mellom inRiver og Epinova gjør at vi kan tilby våre felles kunder et av markedets beste PIM-systemer, og ekspertkunnskap på hvordan utnytte plattformen best mulig. Denne kunnskapen har vi omsatt i flere suksessfulle e-handelsprosjekter for merkevarer i så varierte bransjer som mote, VVS og byggfag.

Med den nye partnerutmerkelsen er vi i Epinova stolte av å kunne tilby noen av de flinkeste PIM-rådgiverne i Norden!