Vi er heldige som får jobbe med mange spennende kunder og utfordrende prosjekter. Når oppdragsmengden øker, trenger vi også flere flinke folk.

Høsten 2016 har vi ansatt 3 nye medarbeidere innenfor backend-utvikling, frontend-utvikling og prosjektledelse. Alle tre tilfører oss kreativitet og friske ideer, og vi er stolte over å ha fått disse inn i Epinova-familien.

Prosjektleder: Nora

Nora, prosjektleder i Epinova

Nora har en bachelor-grad i PR/kommunikasjon fra Handelshøyskolen BI, og en mastergrad i ledelse fra London. Som prosjektleder i Epinova får hun virkelig utnyttet denne bakgrunnen - rollen hennes krever både god kommunikasjon med prosjektgruppen, og kontroll på alle aktiviteter. 

Frontend-utvikler: Carl

Carl, frontend-utvikler i Epinova

Carl har en bachelorgrad i medieteknikk, og har jobbet mye med teknologier for web. De siste årene har han spesialisert seg på frontend-utvikling, og har bred erfaring med ulike CMS, universell utforming og interaktive teknikker.

Backend-utvikler: André

André, backend-utvikler i Epinova

André har en ingeniørgrad i datateknikk, og er sertifisert utvikler på Episerver CMS. Han har jobbet som systemutvikler i mange år, med fokus på løsninger med alle slags integrasjoner - fra konsernweb til intranett og e-handel. 

Vi fortsetter å vokse!

Allerede i starten av 2017 ankommer enda flere nye medarbeidere som vi har signert. Vi har fokus på å vokse i riktig tempo, med de riktige ansatte, og de riktige kundene. Dersom du er nysgjerrig på å jobbe med oss, kan du lese litt om hva vi leter etter her:

Stilling: Prosjektleder

Stilling: Backend-utvikler

Stilling: Frontend-utvikler