• Startdato
  • Sluttdato

Bli en «djävel på e-handel» med Nic Staeger og Epinova sin nyeste e-handelsrapport

Nic Staeger

Start dagen hos oss i morgen, tirsdag 14. mars kl. 08:30 til 11:00. Da lanserer vi rapporten "Digital Handel 2023", og lærer av Nic Staeger - en av Sveriges råeste på e-handel.

Arrangementet er gjennomført. Vil du laste ned e-handelsrapporten, Digital Handel 2023, finner du den her:

Inspirasjon og innsikt

En illustrasjon med teksten Digital Handel 2023 i hvit tekst på en mørk makgrunn

Digital Handel 2023

Norges første undersøkelse om hvordan det står til i norsk e-handel. Tilstand, trender og tiltak.

Last ned rapporten

Møt Nic Staeger, en av forfatterne bak boken "En djävel på e-handel - hur du tar din e-handel til neste nivå"

Å starte en e-handel har aldri vært så enkelt som i dag. På noen døgn kan du være oppe og stå på nettet med din egen butikk, med både produkter og betalingssystem. 

Men for å ta neste steg og lykkes kreves det betydelig mer: på den ene siden trenger du forståelse for grunnleggende markedsføring, og på den andre siden innsikt i strategi, håndverket og knepene som ligger bak en suksessfull e-handel. 

Nic Staeger er CCO for Nordiska Galleriet Group og har lang erfaring innen logistikk, digital produktutvikling og e-handel. Han har vært med på å bygge opp e-handel for blant annet ICA, Apotek Hjärtat og Cervera. Nylig økte han Cerveras omsetning fra 90 millioner til over en halv milliard på bare 18 måneder. Nic kommer for å dele sine erfaringer og å sette søkelys på funnene i e-handelsrapporten.

Bilde av Nic Staeger
"Det har aldri vært lettere å starte med e-handel" skriver Nic Staeger, men for å lykkes kreves betydelig mer enn bare en butikk med produkter og et betalingssystem.

Norges første undersøkelse om hvordan det står til i norsk e-handel

Rapporten er basert på spørreundersøkelser og intervjuer med ledende e-handelsaktører i Norge, utført av Epinova på tampen av 2022. Samtidig får du en rekke analyser, ekspertuttalelser og tips til hvordan din egen virksomhet kan ta i bruk disse innsiktene.

Rådgiverteamet
Rådgiverteamet i Epinova tar oss gjennom seminaret og deler spennende innsikt fra rapporten.