Portrett av Arild Henrichsen, Vegard Garder og Morten Blomfeldt

Dette blir en morgen med påfyll for deg som ønsker å ruste dine digitale løsninger for 2022. Arild Henrichsen, Vegard R. Garder og Morten Blomfeldt deler hva de mener du bør gjøre og hvorfor.

Velkommen til digitalt frokostseminar

Kl. 09:00 - 10.00
Onsdag 26. januar

Meld deg på herHva skal vi snakke om?

Arild Henrichsen

Arild Henrichsen er seniorrådgiver i Epinova. Han har jobbet med systemer og webløsninger i 15 år både som tekniker og strategisk rådgiver. Han hjelper kunder med å kartlegge hvor de er, sortere veivalgene deres og stake ut den mest effektive kursen videre.

Vegard Garder

Vegard Garder er partner og leder for annonsering i Rocket, et av våre søsterselskap i NOVA. Han er en engasjert og tonegivende person i markedsføringsbransjen, og  deler ofte sine tanker om hvordan du kan få bedre markedsføringsresultater ved å kombinere data og teknologi. Han har holdt foredrag i de største markedsføringsforeningene i Norge, vært jurymedlem i Performance Konferansen, deltatt på podcast og sammen med kunder vunnet flere priser innenfor markedsføring.

Morten Blomfeldt

Morten Blomfeldt er kundesjef i Epinova. Han har bodd store deler av sitt voksne liv i Asia og Australia, og har bl.a. spilt en nøkkelrolle i Schibsteds rubrikksatsinger i denne regionen. De siste årene har han jobbet på leverandørsiden her hjemme, med stort fokus på hvordan kunder og leverandører kan få bedre samarbeidsmodeller.

Vil du ha mer Påfyll?

Her finner du mer inspirasjon, ideer og tips om hvordan du får mest ut av din digitale plattform.