Annette og Siri i WoolLand

Onsdag 16. juni kl 10:00 tar vi en prat med en aktør som har gjort ull til motevare, WoolLand, som idag eies av Dale of Norway.

Fra ull til gull - digital handel fra en startup

- Hvorfor må ulltøyet til barn se så utrolig kjedelig ut?, tenkte damene som i 2011 startet WoolLand. Siri lekte med noen skisser på ulltøy med kult design, Annette ble engasjert og forretningsideen var skapt. WoolLand så dagens lys.

Siden den gang har de designet og utviklet klær, satt opp butikker og ikke minst etablert en meget vellykket netthandel. Vi vil vite mer om hvilke utfordringer har de møtt på underveis og hvilke grep de har tatt for å lykkes digitalt.

Så vellykket har arbeidet vært at de i 2019 takket ja til å bli kjøpt opp av Dale of Norway. Sammen blir de sterkere og den nye nettbutikken er underveis med en kraftig oppgradering. Vi lurer på hvilke utfordringer de stod ovenfor, og hva de la vekt på i valgene de tok, når de nå jobber med en stor oppgradering av sin digitale plattform sammen med Dale of Norway.

Dato: onsdag 16. juni, 2021

Tid: kl. 10:00 - 10:30

Forretningsrådgiver i Epinova, Guy Markussen, møter Annette Steen Lien (Markedssjef) og Siri Sørflaten (Designsjef) til en digital prat. De vil gi oss et innblikk i hvordan de har lykkes som gründere og hvordan de gjennom digitale kanaler skal ta WoolLand ut i verden.

Meld deg på, for gratis påfyll!

Webinaret er avsluttet. Takk for interessen!

Vil du se webinaret i opptak finner du det her.