• Publisert
  • 1 min

Bidra på Wikipedia artikler

<p>Trinn&nbsp;24 av 50 i en serie blogginnlegg om markedskommunikasjon på internett og hvordan vi bygger en suksessrik hjemmeside med EPiServer CMS.</p>

Bakgrunn

Epinova lanserte ny hjemmeside på EPiServer CMS6 23. mars 2010. 50 dager før lanseringen startet vi med daglige blogg innlegg om hvordan vi gjennomførte prosjektet:

  • markedsstrategi for internett, brukskvalitet og innhold for web
  • hjemmesiden i forhold til andre kommunikasjonskanaler og sosiale medier
  • teknisk implementering i publiseringsløsningen EPiServer

 

24. februar: Bidra på Wikipedia artikler

Wikipedia er et leksikon skapt av hvem som helst. Og derfor et produkt av et sosialt nettforum. å kunne lenke fra en høyt rangert leksikonartikkel til eget nettsted vil åpenbart ha en god verdi.
 
Problemet er bare at nivået på kvalitetssikring og vedlikehold er så variable. F.eks. er den engelske siden om EPiServer slettet, mens siden om SiteCore får leve i fred.
 
Vi prøvde å legge inn en rad i en tabell om EPiServer på en engelsk liste over publiseringsløsninger. Men den ble slettet 3 minutter av “Haakon” som syns EPiServer er “not notable”, altså ikke verdt å nevne. Mens listen over open source php løsninger er lang. Vi har viktigere ting å bruke tiden på enn å krangle med andre Wikipedia-redaktører. Og noen vil sikkert også mene at vi ikke kan skrive nøytralt om produkter vi selger.
 
Den norske siden om EPiServer har foreløpig passert leksikonpolitiet. En side om Epinova har også fått ligge i fred, men det forundrer oss ikke om en vandal går det til sin hjertesak å holde siden unna Wikipedia etter dette innlegget…