• Publisert
  • 1 min

Delta på sosiale arenaer for deling av presentasjoner, filmer og bilder

<p>Trinn&nbsp;26 av 50 i en serie blogginnlegg om markedskommunikasjon på internett og hvordan vi bygger en suksessrik hjemmeside med EPiServer CMS.</p>

Bakgrunn

Epinova lanserte ny hjemmeside på EPiServer CMS6 23. mars 2010. 50 dager før lanseringen startet vi med daglige blogg innlegg om hvordan vi gjennomførte prosjektet:

  • markedsstrategi for internett, brukskvalitet og innhold for web
  • hjemmesiden i forhold til andre kommunikasjonskanaler og sosiale medier
  • teknisk implementering i publiseringsløsningen EPiServer

 

Trinn 26: Delta på sosiale arenaer for deling av presentasjoner, filmer og bilder

Vi avslutter miniserien over sosiale nettsteder hvor vi oppretter bedriftsprofil. Poenget med disse er dels at det gir oss funksjonalitet for å publisere bilder, filmer og presentasjoner. Dels at de gir en arena for interaksjon med ulike brukergrupper. Og dels for å generere trafikk inn til eget nettsted.

Slideshare

Kanal for deling av presentasjoner i formater som PowerPoint, PDF og andre. Når vi har holdt presentasjoner på faglige fora, frokstseminarer o.l. legger vi dem ut her. Epinovas Slideshare konto.

YouTube

YouTube kjenner de fleste, eid av Google siden 2006. En populær kanal for distribusjon av filmer og videoblogger hvor det lastes opp 24 timer video hvert minutt. Brukere kommenterer flittig hverandres filmer og deler favoritter. Planen vår er å legge ut det lille vi lager av filmer, primært skjermdemoer. Epinovas YouTube konto.

Vimeo

Vimeo er et mindre alternativ til YouTube. Har blitt kjent for å tilby bedre kapasitet og høyere kvalitet enn YouTube. Epinovas Vimeo konto.

Flickr

Nettsted for sosial deling av fotografier, eid av Yahoo. Vi har foreløpig bare skjermbilder å dele på vår kanal. Men noen av Epinovas ansatte er også habile hobbyfotografer på fritiden, sjekk f.eks. ut masthy. Epinovas Flickr konto.

Picasa

Ligner på Flickr, men er også en programvare plattform for opplasting og redigering av bilder. Også Picasa er eid av Google. Det finnes også en plugin for å overføre bilder fra Picasa til EPiServer. Epinovas Picasa konto.

FriendsFeed

En tjeneste for å samle bidrag spredd på mange sosiale arenaer på et sted. Epinovas FriendFeed konto. 

Dette var bare noen av de mange muligheter for å dele innhold, meninger og ytringer og interagere med andre brukere. Det popper opp nye tjenester omtrent hver eneste dag, og vi prøver å følge med så langt vi makter.