• Publisert
  • 1 min

Video til nettsidene

<p>Trinn 17&nbsp;av 50 i en serie blogginnlegg om markedskommunikasjon på internett og hvordan vi bygger en suksessrik hjemmeside med EPiServer CMS.</p>

Bakgrunn

Epinova lanserte ny hjemmeside på EPiServer CMS6 23. mars 2010. 50 dager før lanseringen startet vi med daglige blogg innlegg om hvordan vi gjennomførte prosjektet:

  • markedsstrategi for internett, brukskvalitet og innhold for web
  • hjemmesiden i forhold til andre kommunikasjonskanaler og sosiale medier
  • teknisk implementering i publiseringsløsningen EPiServer

 

Trinn 17: Video til nettsidene

Video blir stadig viktigere på internett, og kreative amatøropptak på YouTube har nærmest skapt en egen sjanger. Samtidig må hver enkelt bedrift og organisasjon finne sin egen stil og ambisjonsnivå. Pinlige episoder med politikere som kaster seg på nettfilm for mediets egen skyld er gode eksempler på at man ha noe å melde. Og utføre på en oppriktig og ærlig måte. Den tekniske og filmatiske kvaliteten trenger ikke alltid være på profesjonelt nivå, så lenge det skjer med sjarm og ekte engasjement.

Til vår bruk har vi ikke høye ambisjoner. Det mest naturlige for oss blir korte klipp som viser biter av funksjonalitet fra de hjemmesidene vi utvikler. Med et enkelt skript og litt øvelse vil slike filmer belyse vårt innhold fra en annen vinkel.