To kollegaer som sitter og snakker sammen. En mann og en kvitte. Begge har på seg svarte gensere.

Epinova er i vekst og ser etter dyktige ansatte til alle våre forretningsområder. Send oss gjerne en åpen søknad!

Hvem er vi?

Epinova er en ledende aktør i det nordiske markedet som totalleverandør av løsninger for e-handel og samhandling. Vi har stort fokus på kvalitet, fornyelse og digitalisering, og vårt spissede fokus gjør at vi kjennetegnes som et av de fremste kompetansemiljøene i bransjen.

Konsernet

Epinova er en del av NOVA Consulting Group, et konsern bestående av over 200 ansatte, med syv spesialistselskaper (nisjemiljøer) som til sammen tilbyr alt innen digitale tjenester som rådgivning, konsept/design, implementering og forvaltning.

Vi har felles kontorer sentralt i Oslo, og har derfor en unik mulighet til å skreddersy tverrfaglige team til ethvert prosjekt. De andre selskapene i NOVA Group er NovanetNovacareNorthern Beat, Point Taken, og NovaView

Ansatt som står med mobiltelefon i hånda og airpods i ørene. På seg har han briller med tykk innfatning og blå skjorte.

Hva kan vi i Epinova tilby?

Vi kan tilby et arbeidsmiljø som består av lidenskapelige fageksperter som engasjerer seg stort i det arbeidet de gjør. Hos oss vil du få en betydningsfull rolle med utfordrende og varierende prosjekter hos store ambisiøse norske merkevarer. Du vil bli en del av et stort fagmiljø med tverrfaglig prosjektarbeid på tvers av hele Nova Consulting Group.

Vårt arbeidsmiljø preges av vennskap, trivsel og gode relasjoner. Som arbeidsgiver har vi stort fokus på å videreutvikle dine evner og kunnskaper. Vi har et kompetanseprogram hvor vi setter av dedikert tid og budsjett til kompetansehevende formål, f.eks. innen InRiver PIM i kombinasjon med coaching fra våre erfarne PIM-eksperter.

For at du skal ha alle verktøyene og utstyret du trenger for å gjøre en best mulig jobb, får du også mulighet til å velge det datautstyret du selv ønsker. Vi mener også at du skal ha en lønn du er stolt av og som gjenspeiler den innsatsen du legger ned. Hos oss har vi godene på plass, og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med.

Vi har hovedkontor sentralt i Oslo sentrum, med egen bistro og treningsrom. Vi arrangerer fagkvelder og deltar på meet-ups innenfor bransjen. I tillegg har vi mange sosiale arrangementer, som utenlandstur, sommerfest, julebord, familiedag på Tusenfryd, lønningspils, Epinova-frokost og Epinova-lekene.

Blir du med på laget?

Da gleder vi oss til å høre fra deg.

Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse på e-post eller mobil for mer informasjon, eller søk direkte via denne linken.

Sjekk oss gjerne ut på Instagram (@epinova) for å se mer av hvem vi er.

Bilde av Andrea Huse

Andrea Huse Rekrutteringsansvarlig

Mer om oss

Hvem er vi, hva er vi opptatt av og hvordan jobber vi?