Åpen søknad

Vi ansetter til alle våre forretningsområder, og til våre kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansand og Tønsberg.

To kollegaer som sitter og snakker sammen. En mann og en kvitte. Begge har på seg svarte gensere.

Epinova er i vekst og ser etter dyktige ansatte til alle våre forretningsområder. Send oss gjerne en åpen søknad, så ser vi om vi har en mulighet for deg.

Hvem er vi?

Epinova er en ledende aktør i det nordiske markedet som totalleverandør av løsninger for digital handel, nettsteder og samhandling. Vi har stort fokus på kvalitet, fornyelse og digitalisering, og vårt spissede fokus gjør at vi kjennetegnes som et av de fremste kompetansemiljøene i bransjen.

Konsernet

Epinova er en del av NOVA Consulting Group. NOVA Consulting Group er et skandinavisk konsulentselskap bestående av 15 spesialiserte selskaper og 600 eksperter. Vi rådgir, implementerer og forvalter digitale løsninger for noen av Nordens største merkevarer.

Tjenestetilbudet inkluderer strategisk rådgivning, brukeropplevelse, systemutvikling, samhandling og vedlikehold. Vårt mål er å tilby et komplett digitalt tjenestespekter utført av bransjens beste eksperter. Gjennom verdens beste arbeidsplass-konseptet deltar ansatte i NOVA sin unike modell, basert på kontinuerlig utvikling, eierskap og involvering. Vi har felles kontorer sentralt i Oslo, og har derfor en unik mulighet til å skreddersy tverrfaglige team til ethvert prosjekt.

Ansatt som står med mobiltelefon i hånda og airpods i ørene. På seg har han briller med tykk innfatning og blå skjorte.

Hva kan vi i Epinova tilby?

Vi kan tilby et fantastisk arbeidsmiljø. I Epinova jobber det bra mennesker som også er svært dyktige i det vi gjør. Vi ønsker å levere godt og spiller hverandre gode. Det vil du merke når du begynner hos oss og føler energien, ser hvordan vi jobber og blir del av de gode øyeblikkene ved kaffemaskinen. Vi er en sosial gjeng som omgås på jobb og på fritiden. Summen av vår kultur er de ansatte, og sammen skaper vi gode løsninger og trives i jobbene våre. 
 
Vi gir deg mulighet til å videreutvikle dine ferdigheter og kunnskaper. Du vil bli en del av et selskap som har stort fokus på kvalitet og moderne utviklingsmetoder. Vi setter av dedikert tid og budsjett til kompetanseheving og sammen legger vi en strategisk plan for din kompetanseutvikling.

Vi arrangerer fagkvelder og deltar på meet-ups. Setter i stand fantastiske sosiale begivenheter som utenlandstur, sommerfest, julebord, lønningspils, Epinova-frokost og Epinova-lekene. 

  • Et selskap i sterk vekst. Som en del av NOVA Consulting Group er vi en del av et selskap med solid økonomi. NOVA har de siste 7 årene hatt en årlig vekst på over 20%, solid driftsresultat og med nye minoritetseiere inn, har NOVA store ambisjoner for de neste årene i Norge og Norden. 
  • Gode ordninger. Hos oss får du fem uker ferie, og gode forsikringer for deg og dine nærmeste. Som ansatt i Epinova blir du godt ivaretatt og vi er opptatt av at du skal føle deg trygg. Vi tilbyr 6% pensjon, gode lønnsbetingelser og kompetansebudsjetter.
  • Medeierskap. Gjennom et eget aksjeprogram eier vi vår egen arbeidsplass, noe som gjør tilhørigheten og engasjementet større. Hos oss har vi godene på plass, og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med. 
  • Trivselsfokus. Vi skal være verdens beste arbeidsplass. Det forplikter, derfor har vi et sterkt fokus på både faglige og sosiale goder. Vi tar det faktisk så alvorlig at vi har to trivselsansvarlige som har dette som eneste ansvar. I tillegg tilbyr vi en rekke faste årlige arrangementer for våre ansatte og familier på både konsern- og selskapsnivå. Epinova skal være en arbeidsplass hvor vi gleder oss til å dra på jobb hver dag. Vi skal ha det bra på jobb, føle oss sett, inkludert og ivaretatt. 
  • Flotte lokaler og omgivelser. Sentralt i Oslo-sentrum har vi et energisk kontorfellesskap med våre søsterselskaper i NOVA. Vi har egen ernæringsfaglig utdannet matansvarlig, som serverer god og næringsrik mat. Vi har også eget treningsrom og tilbyr PT-timer til de ansatte. 

Blir du med på laget?

Da gleder vi oss til å høre fra deg. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse på e-post eller mobil for mer informasjon, eller søk direkte via denne linken.

Sjekk oss gjerne ut på Instagram (@epinova) for å se mer av hvem vi er.

Bilde av Jan-Egil

Hvordan lede komplekse e-handelsprosjekter?

Vi har spurt Jan-Egil, senior prosjektleder i Epinova, og tatt et dypdykk i hans hverdag som prosjektleder.

Les hvordan Jan-Egil gjør det