Våre samarbeidspartnere

Vi har mange gode partnere. De er valgt ut med omhu og tilfører ekspertkompetanse som er viktige for både oss og våre kunder.

Ved å inngå tett samarbeid med partnere sikrer vi at vi har oppdatert informasjon, får den støtte vi trenger og optimaliserer bruk av plattformene og tjenestene partnerne tilbyr. Sammen utfyller vi hverandre og hjelper våre felles kunder å finne de beste løsningene. Nedenfor lister vi opp noen av de partnere vi jobber tettest med.

Optimizely logo

En kundesentrert plattform som kombinerer avansert innholdsadministrasjon med robust e-handel. 2023 ble Optimizely utnevnt som leder i Gartner® Magic Quadrant™ for Digital Experience Platforms. 

Epinova er Platinum partner på Optimizely.

Alle løsninger vi leverer er bygd opp ved hjelp av Microsoft .NET utviklingsplattform, og mange benytter seg av Microsoft Azure som skytjeneste.

Bluestone PIM logo

Bluestone er et norskt PIM-system som er bygget på MACH-prinsippene: - Microservices based, API-first, Cloud-native SaaS and Headless.

Inriver PIM logo

Inriver er et PIM-system som brukes av mange store Optimizely-løsninger. 

Syndigo logo

Syndigo er et skybasert SaaS-plattform / PIM-løsning som har velprøvde integrasjoner med Optimizely.  

 

Vipps logo

Vipps er brukt som betalingsalternativ i mange norske netthandels-løsninger.

Bygger bro mellom nett- og butikkhandel og hjelper forhandlere med å skape en ekte omnikanalopplevelse for kundene sine.