Våre samarbeidspartnere

Vi har mange gode partnere. De er valgt ut med omhu og tilfører ekspertkompetanse som er viktige for både oss og våre kunder.

Ved å inngå tett samarbeid med partnere sikrer vi at vi har oppdatert informasjon, får den støtte vi trenger og optimaliserer bruk av plattformene og tjenestene partnerne tilbyr. Sammen utfyller vi hverandre og hjelper våre felles kunder å finne de beste løsningene. Dette er noen av de partnere vi jobber tettest med.

1.jpg

En kundesentrert plattform som kombinerer avansert innholdsadministrasjon med robust e-handel. 2023 ble Optimizely utnevnt som leder i Gartner® Magic Quadrant™ for Digital Experience Platforms. 

Epinova er Platinum partner på Optimizely.

2.jpg

Alle løsninger vi leverer er bygd opp ved hjelp av Microsoft .NET utviklingsplattform, og mange benytter seg av Microsoft Azure som skytjeneste.

4.jpg

Bluestone er et norskt PIM-system som er bygget på MACH-prinsippene: - Microservices based, API-first, Cloud-native SaaS og Headless.

5.jpg

Inriver er et PIM-system som brukes av mange store Optimizely-løsninger. 

6.jpg

Syndigo er et skybasert SaaS-plattform / PIM-løsning som har velprøvde integrasjoner med Optimizely.  

 

3.jpg

Vipps er brukt som betalingsalternativ i mange norske netthandels-løsninger.

7.jpg

Omnium bygger bro mellom nett- og butikkhandel og hjelper forhandlere med å skape en ekte omnikanalopplevelse for kundene sine.

Oculos er ledende innen CRM, kundereiser, lojalitetsprogrammer og markedsføringsteknologi.