Rådgiver digital handel

Vil du jobbe med ledende merkevarer og utnytte det siste innen digital handel?

To kollegaer som samtaler i en sofa, i hånden holder de en kaffekopp.

Hvem er vi og hvordan jobber vi?

Epinova leverer markedsledende digital handel til noen av Norges aller største merkevarer. Som Platinum-partner på Optimizely-plattformen (tidligere Episerver) har vi oppnådd imponerende resultater sammen med våre kunder. Dette har gitt oss rykte for å være blant de aller dyktigste i verden. Vårt fokus på kvalitet har gjort at våre spesialister ligger helt i front. Dette gjør at vi i dag hjelper anerkjente og dyktige merkevarer til å bli enda bedre.

Vi har ambisiøse planer fremover, og til vårt team innen rådgivning ser vi nå etter en operativ e-handelsrådgiver. Som rådgiver vil du få en nøkkelrolle ut mot våre nye og eksisterende kunder, og bistå med strategiske beslutninger som har stor påvirkningskraft på deres forretning. Du vil jobbe langsiktig med omfattende digitale løsninger og utnytte mulighetene i commerce-plattformen.

Som rådgiver blir du tidlig involvert gjennom forprosjekter, og samarbeider tett med kundens ledergruppe og beslutningstakere. Du vil bli en del av et tverrfaglige team som er sammensatt av rådgivende og tekniske fagpersoner. Vi har i dag en sentral posisjon i markedet. Våre kunder er alt fra noen av Norges aller største aktører innen e-handel med komplekse tekniske løsninger, digital strategi og visuelle konsepter til ambisiøse «up-and-coming» selskaper. Du vil derfor få muligheten til å arbeide bredt med flere selskaper og merkevarer, noe som vil gi deg unik erfaring og innsikt som en dyktig og betrodd rådgiver. En arbeidshverdag hos oss vil være variert og faglig utfordrende.

Du vil få jobbe med spennende oppgaver som:  

  • Forme fremtidens digitale handel gjennom å se muligheter og bevegelser i markedet
  • Være en sentral rådgiver for eksisterende og nye kunder på moderne e-handel
  • Videreutvikle kunden og rådgi på valg av løsning og produkt
  • Coache kundens e-commerce team, eller utøve slike roller for kunden
  • Være en viktig støttespiller i salgs- og markedsprosesser
  • Videreutvikle våre rådgivertjenester

Som rådgiver vil du hjelpe kunden med valg av produkt og løsning. Dette krever at du evner å utfordre etablerte sannheter og ivareta kundens helhetsperspektiv. Du kjenner de kommersielle sidene ved prosessen, og kan diskutere ulike tekniske løsninger med kunden. Du hjelper kunden med å utnytte det seneste innen commerce-plattformen og ser muligheter ved bruk av influencer marketing, digital annonsering, SEM/SEO, PIM, personalisering, varelager eller betalingsløsning. Din oppgave blir å forstå hva kunden trenger og se muligheter. Du vil være tett på prosessen, hvor du jobber for at utviklingen og implementering går så sømløst som mulig.

Hvem håper vi at du er?

Vi håper du har et brennende engasjement for alt innen e-handel og forstår hvordan samspillet mellom teknologi, forretning og løsning skaper verdi for kunden. Du er nysgjerrig og opptatt av å holde deg oppdatert på de siste trendene innen digital handel. Kanskje er du til og med en visjonær som evner å se hvilken retning markedet beveger seg før alle andre? For oss handler det om å se de store linjene og ligge helt i forkant teknologisk. På den måten skaper våre rådgivere et konkurransefortrinn for våre kunder og sikrer at de høster reell verdi.

  • Du har noen års erfaring innen e-handel og er nå klar for å ta fatt på mer komplekse prosjekter. Alternativt har du jobbet operativ med e-handel som e-commerce manager, butikksjef, forretningsutvikler eller prosjektleder
  • God kjennskap til ulike e-handelsløsninger og tilhørende teknologier
  • Du er en relasjonsbygger og tillitsskapende som rådgiver

Hva kan vi i Epinova tilby?

Vi kan tilby et fantastisk arbeidsmiljø. I Epinova jobber det bra mennesker som også er svært dyktige i det vi gjør. Vi ønsker å levere godt og spiller hverandre gode. Det vil du merke når du begynner hos oss og føler energien, ser hvordan vi jobber og blir del av de gode øyeblikkene ved kaffemaskinen. Vi er en sosial gjeng som omgås på jobb og på fritiden. Summen av vår kultur er de ansatte, og sammen skaper vi gode løsninger og trives i jobbene våre. 
 
Vi gir deg mulighet til å videreutvikle dine ferdigheter og kunnskaper slik at du kan bli en dyktig rådgiver innen moderne digital commerce. Du vil bli en del av et selskap som har stort fokus på kvalitet og moderne utviklingsmetoder. Vi setter av dedikert tid og budsjett til kompetanseheving og sammen legger vi en strategisk plan for din kompetanseutvikling.

Vi arrangerer fagkvelder og deltar på meet-ups. Setter i stand fantastiske sosiale begivenheter som utenlandstur, sommerfest, julebord, lønningspils, Epinova-frokost og Epinova-lekene. 

Blir du med på laget?

Da gleder vi oss til å høre fra deg. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse på e-post eller mobil for mer informasjon eller søk direkte via denne linken.

Ansettelsesform: fast stilling, heltid 100%
Lokasjon: Oslo