Gruppebilde med fire Epinova Academy-ansatte

Epinova Academy er en spennende mulighet for deg som er nyutdannet innen IT, eller som kan vise til noen års erfaring innen programmering. Vi ser etter deg som er engasjert, ambisiøs og som ønsker å løse fremtidens utfordringer. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter? 

For året 2021 er alle plassene på backend besatt, men vi ser fortsatt etter frontend-utvikler. 

Ferdigheter for fremtiden

Oppstart for Epinova Academy er august 2021, og som deltaker på programmet er du fast ansatt i Epinova. Vi er lidenskapelig opptatt av kvalitet, og har som mål at alle ansatte skal være faglig sterke, også du som er nyutdannet. Vi legger derfor opp et 6 måneders skreddersydd utviklingsprogram. De første månedene fokuserer vi på å øke din kompetanse og tekniske skills innenfor Microsoft stacken (C#/.NET, MVC, DevOps, Vue, JavaScript, HTML/CSS, Git), samtidig som du skal bli kjent i organisasjonen og hvordan vi jobber. Opplæringen består av akselerert læring med undervisning, teori og oppgaver. Deretter tester vi dine ferdigheter i praksis gjennom prosjektarbeid internt og i sammen med våre kunder. 

Relevant og fremtidsrettet

Kursene og innholdet i Epinova Academy er skrudd sammen for å passe deg og ditt nivå, samtidig som du vil få bryne deg på krevde utfordringer og spennende prosjekter. Du vil få relevant kompetanse som næringslivet etterspør. Du får jobbe sammen med dyktige kollegaer på reelle kundeprosjekter, og får en fantastisk mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Underveis i programmet vil du også bli fulgt opp av vår fagansvarlig, en egen mentor og gruppeleder.

To Academy-ansatte
Cecilie Baglo og Edvin Myhren, junior backend-utviklere i Epinova.

Hva kan Epinova tilby?

Epinova har et stort fagmiljø med tverrfaglig prosjektarbeid på tvers av Nova Consulting Group, som med glede deler sin kompetanse med deg. Du vil få mulighet til å jobbe med dyktige kolleger på utfordrende og varierende prosjekter på en arbeidsplass som har stort fokus på kompetanseutvikling og god kultur. Hverdagen i Epinova består av alt fra kurs, fagdager og seminarer til sosiale sammenkomster som Epinovafrokost, utenlandstur og lønningspils, i tillegg til julebord og sommerfest. 

Vi ser etter deg som:

  • Er nyutdannet våren 2021, eller som kan vise til noen års erfaring
  • Har høyere utdannelse innen teknologi, enten master- eller bachelorgrad
  • Er genuint interessert i teknologi, og sulten på å lære mer om ulike teknologier 
  • Ønsker å jobbe med Microsoft-teknologi (C#/.NET) og Vue.js frontend-rammeverk
  • Som person er du engasjert, pålitelig og ydmyk
  • Er god til å samarbeide og trives med å jobbe i sammen med andre
  • Evner å kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig

Er dette noe for deg?

Da gleder vi oss til å høre fra deg! Plassene blir fylt fortløpende, så husk å være raskt ut med din søknad. For mer informasjon om Epinova Academy, vennligst ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse. 

Du søker via denne siden: Søk her

Sjekk gjerne oss ut på Instagram, @epinova for å se mer av hvem vi er og hvordan det ser ut hos oss.

Bilde av Andrea Huse

Andrea Huse Rekrutteringsansvarlig