Gruppebilde med fire Epinova Academy-ansatte

Vi ser etter deg som er nyutdannet utvikler, og som vil jobbe med utvikling av e-handelsløsninger og nettsteder til ledende nordiske selskaper. Som utvikler er du fast ansatt og blir en del av vår talentgjeng, Epinova Academy 💥

Epinova Academy er vårt skreddersydde interne talent- og kompetanseprogram. En givende mulighet for deg som er nyutdannet innen IT og som ønsker å få faglig tett oppflølging, sertifisering- og kurs, gjøre mye sosialt og ha en veldig god start på utviklerrarrieren helt enkelt! 

Ferdigheter for fremtiden

Målet med Epinova Academy er at du får en plattform for faglig og personlig utvikling. Kvalitet er viktig for oss og vi har som mål at alle ansatte skal være faglig sterke, inkludert deg som er nyutdannet. Derfor har vi utviklet Epinova Academy, et 6 måneders skreddersydd utviklingsprogram. Oppstart til Epinova Academy er august 2022, og vi ansetter fire personer som backend-utviklere.

Opplæringen består av akselerert læring med undervisning, teori og oppgaver. De første månedene ønsker vi at du skal bli godt kjent i organisasjonen og hvordan vi jobber i prosjekter. Samtidig fokuserer vi på å øke din kompetanse og tekniske ferdigheter innenfor Microsoft stacken (C#/.NET, MVC, DevOps, Vue, JavaScript, HTML/CSS, Git). Når den teoretiske opplæringen er gjennomført får du testet dine ferdigheter i praksis gjennom prosjektarbeid internt og deretter i ekte kundeprosjekt.

Relevant og fremtidsrettet

Kursene og innholdet i Epinova Academy er skrudd sammen for å passe deg og ditt nivå, samtidig som du vil bli kastet ut i ukjent terreng og med spennende oppgaver. Du vil få relevant kompetanse som næringslivet etterspør. Du får jobbe sammen med dyktige kollegaer på reelle kundeprosjekter, og får en fantastisk mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Underveis i programmet vil du også bli fulgt opp av vår fagansvarlig, mentor og gruppeleder. 

To Academy-ansatte
Cecilie Baglo og Edvin Myhren, junior backend-utviklere i Epinova.

Hva kan Epinova tilby?

Epinova har et stort fagmiljø med tverrfaglig prosjektarbeid på tvers av Nova Consulting Group, som med glede deler sin kompetanse med deg. Du vil få mulighet til å jobbe med dyktige kolleger på utfordrende og varierende prosjekter, på en arbeidsplass som har stort fokus på å ha det gøy mens vi jobber.

Hverdagen i Epinova består av daglige stand-ups, koding, nydelig lunsj i Bistroen, kurs, fagdager og seminarer. Vi setter i stand mange sosiale sammenkomster som Epinovafrokost, julebord, sommerfest, utenlandstur og lønningspilser. Når du begynner får du også en utstyrspakke bestående av mobil, pc og annet stæsj du trenger, betalt abonnement på Pluralsight, sertifisering på Optimizely og vi dekker selvfølgelig mobilabonnement i tillegg til mange andre goder vi gledelig forteller om ved neste korsvei 😃

Vi ser etter deg som:

  • Fullfører master- eller bachelorgrad i informatikk/teknologi/programmering våren 2022
  • Ønsker å utvikle nettsteder og e-handelsløsninger
  • Er genuint interessert i teknologi, og sulten på å lære mer
  • Ønsker å jobbe som backend-utvikler med Microsoft-teknologi (C#/.NET)
  • Som person er du engasjert, pålitelig og ydmyk
  • Samarbeider godt med andre og trives med å jobbe i team
  • Evner å kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig

Er dette noe for deg?

Da gleder vi oss til å høre fra deg! Plassene blir fylt fortløpende, så husk å være raskt ut med din søknad. For mer informasjon om Epinova Academy, vennligst ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse. 

For Academy høsten 2022 søk via denne siden: Søk her

Sjekk gjerne oss ut på Instagram, @epinova for å se mer av hvem vi er og hvordan det ser ut hos oss.

Bilde av Andrea Huse

Andrea Huse Rekrutteringsansvarlig

Bli kjent med oss

Kompetansekort som grunnlag for utvikling

Utivkler i kontorlandskap

Intern kompetanseutvikling krever både et verktøy som både kan kartlegge den enkeltes kompetanseutvikling, men som samtidig gir et godt overblikk over det totale kompetansebildet på tvers av bedriften.