Nyutdannet utvikler

Nyutdannet utvikler til fast rolle, og som blir en del av vårt skreddersydde talent- og kompetanseprogram.

Vi ser etter deg som er nyutdannet utvikler, og som vil jobbe med utvikling av moderne digital handel og nettsteder til ledende nordiske selskaper. Som utvikler blir du fast ansatt hos Epinova, og blir en del av vårt talent- og kompetanseprogram, Epinova Academy.

Epinova Academy er vårt skreddersydde kompetanseløp som du får delta på dine første 6 mnd. i rollen. Dette er en givende mulighet for deg som er nyutdannet innen IT, og som ønsker faglig tett oppfølging, sertifisering- og kurs, i tillegg til å gjøre mye sosialt. Du vil helt enkelt få en veldig god start på utviklerkarrieren!

Ferdigheter for fremtiden

Målet med Epinova Academy er at du får en plattform for faglig og personlig utvikling. Kvalitet er viktig for oss og vi har som mål at alle ansatte skal være faglig sterke, inkludert deg som er nyutdannet. Derfor har vi utviklet Epinova Academy, et 6 måneders skreddersydd utviklingsprogram. Oppstart til Epinova Academy er i august, og vi ansetter fire personer til rollen som både frontend og backend-utvikler. 

Opplæringen består av akselerert læring med undervisning, teori og oppgaver. De første månedene vil vi at du skal bli godt kjent i organisasjonen og få forståelse for hvordan vi jobber i utviklingsprosjekter. Samtidig fokuserer vi på å øke din kompetanse og tekniske ferdigheter innen Microsoft stacken (C#/.NET, MVC, Azure DevOps). Når den teoretiske opplæringen er gjennomført får du testet dine ferdigheter i praksis gjennom prosjektarbeid internt og deretter i kundeprosjekt.

Relevant og fremtidsrettet

Kursene og innholdet i Epinova Academy er satt sammen for å passe deg og ditt nivå, samtidig som du vil bli kastet ut i ukjent terreng og med spennende oppgaver. Du vil få relevant kompetanse som næringslivet etterspør. Du får jobbe sammen med dyktige kollegaer på reelle kundeprosjekter, og får en fantastisk mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Underveis i programmet vil du også bli fulgt opp av våre fagansvarlige, mentor og gruppeledere. 

Bilde av Academygjengen 2022

Hva kan Epinova tilby?

Epinova har et stort fagmiljø med tverrfaglig prosjektarbeid på tvers av NOVA Consulting Group, som med glede deler sin kompetanse med deg. Du vil få mulighet til å jobbe med dyktige kolleger i utfordrende og varierende prosjekter, på en arbeidsplass som har stort fokus på å ha det gøy mens vi jobber.

Hverdagen i Epinova består av daglige stand-ups, koding, nydelig lunsj i Bistroen, fagdager og seminarer. Vi setter i stand mange sosiale sammenkomster som Epinovafrokost, julebord, sommerfest, utenlandstur, lønningspils og vinlotteri. Har vi sittet lenge i kodebobla så tar vi gjerne en pause og ser hvem som er mesteren i Mario kart på Nintendoen. 

Når du begynner får du også en utstyrspakke bestående av mobil, pc og annet stæsj du trenger, i tillegg til betalt abonnement på Pluralsight og relevante sertifiseringer. Vi dekker mobilabonnement og har mange andre andre goder som vi gleder oss til å forteller om.

Start din karriere med oss

Siden 2018 har vi gitt deg som er nyutdannet en spisset opplæring i relevante teknologier, metoder og plattformer. Sammen bygger vi din faglige kompetanse for at du skal lykkes i utviklerrollen.

Vi ser etter deg som:

 • Fullfører master- eller bachelorgrad i informatikk/teknologi/programmering våren 2024
 • Ønsker å utvikle moderne nettsteder og digital handel
 • Ønsker jobbe med teknologier som C#/.NET og React.js, HTML/CSS
 • Er interessert i teknologi, og har et brennende ønske om å lære mer
 • Som person er du engasjert og pålitelig
 • Samarbeider godt med andre og trives med å jobbe i team
 • Evner å kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig

Er dette noe for deg?

Da gleder vi oss til å høre fra deg. Vil du høre mer om Epinova Academy er det bare å ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse.

 • Antall roller: 4
 • Tiltredelse: august 2024
 • Rolle: Backend/frontend-utvikler
 • Ansettelsesform: fast stilling, heltid 100%
 • Lokasjon: Oslo

Søk her

Sjekk gjerne oss ut på Instagram, @epinova for å se mer av hvem vi er og hvordan det ser ut hos oss.

Bli en av oss

- Vi har det utrolig gøy

I en ny jobb er arbeidsmiljøet vel så viktig som arbeidsoppgavene. – Hos Epinova har jeg ikke bare fått kollegaer, jeg har også fått venner, forteller Magnus Neergaard.

Les intervjuet

Pangstart på utviklerkarrieren

Tett oppfølging, fokus på faglig utvikling og mye sosialt gjorde at Jonas, Julie, Magnus og Nikola valgte Epinova Academy. – Det er et viktig program for å satse på nyutdannede, sier rekrutteringsansvarlig, Andrea Huse

Les om Academy

Rekrutterer i Epinova, Andreas Huse, sitter i en sofa

Uten kodeoppgave vet du ikke hvem du ansetter

Noen selskaper hevder at de ikke benytter teknisk oppgave i en ansettelsesprosess, men vet de da hvem de ansetter?

Les mer om kodeoppgaver