Gruppebilde med fire Epinova Academy-ansatte

Epinova Academy er en spennende mulighet for deg som er nyutdannet innen IT og som ønsker å jobbe som enten backend,- eller frontend-utvikler. Vi ser etter deg som er engasjert, ambisiøs og som ønsker å utvikle nettsteder og e-handelsløsninger.

Ferdigheter for fremtiden

Målet med Epinova Academy er at du får en plattform for faglig og personlig utvikling. Kvalitet er viktig for oss og vi har som mål at alle ansatte skal være faglig sterke, inkludert deg som er nyutdannet. Derfor har vi utviklet Epinova Academy, et 6 måneders skreddersydd utviklingsprogram. Oppstart til Epinova Academy er august 2022, og vi ansetter fire personer som enten backend-utvikler, eller frontend-utvikler.

Opplæringen består av akselerert læring med undervisning, teori og oppgaver. De første månedene ønsker vi at du skal bli godt kjent i organisasjonen og hvordan vi jobber i prosjekter. Samtidig fokuserer vi på å øke din kompetanse og tekniske ferdigheter innenfor Microsoft stacken (C#/.NET, MVC, DevOps, Vue, JavaScript, HTML/CSS, Git). Når den teoretiske opplæringen er gjennomført får du testet dine ferdigheter i praksis gjennom prosjektarbeid internt og i kundeprosjekt.

Relevant og fremtidsrettet

Kursene og innholdet i Epinova Academy er skrudd sammen for å passe deg og ditt nivå, samtidig som du vil bli kastet ut i ukjent terreng og med spennende prosjekter. Du vil få relevant kompetanse som næringslivet etterspør. Du får jobbe sammen med dyktige kollegaer på reelle kundeprosjekter, og får en fantastisk mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Underveis i programmet vil du også bli fulgt opp av vår fagansvarlig, mentor og gruppeleder.

To Academy-ansatte
Cecilie Baglo og Edvin Myhren, junior backend-utviklere i Epinova.

Hva kan Epinova tilby?

Epinova har et stort fagmiljø med tverrfaglig prosjektarbeid på tvers av Nova Consulting Group, som med glede deler sin kompetanse med deg. Du vil få mulighet til å jobbe med dyktige kolleger på utfordrende og varierende prosjekter på en arbeidsplass som har stort fokus på å ha det gøy mens vi jobber. Hverdagen i Epinova består av daglige stand-ups, koding, nydelig lunsj i Bistroen, kurs, fagdager og seminarer til sosiale sammenkomster som Epinovafrokost, utenlandstur og lønningspils, i tillegg til julebord og sommerfest.

Vi ser etter deg som:

  • Ønsker å utvikle nettsteder og e-handelsløsninger
  • Er nyutdannet våren 2022, eller kan vise til noen års erfaring
  • Har høyere utdannelse innen teknologi/programmering, enten master- eller bachelorgrad
  • Er genuint interessert i teknologi, og sulten på å lære mer
  • Ønsker å jobbe som frontend, eller backend-utvikler med Microsoft-teknologi (C#/.NET) og HTML, CSS og Vue frontend-rammeverk
  • Som person er du engasjert, pålitelig og ydmyk
  • Er god til å samarbeide og trives med å jobbe i sammen med andre
  • Evner å kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig

Er dette noe for deg?

Da gleder vi oss til å høre fra deg! Plassene blir fylt fortløpende, så husk å være raskt ut med din søknad. For mer informasjon om Epinova Academy, vennligst ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse. 

For høsten 2021 er alle plassene besatt, men du er velkommen til å søke på Academy høsten 2022.

For Academy høsten 2022 søk via denne siden: Søk her

Sjekk gjerne oss ut på Instagram, @epinova for å se mer av hvem vi er og hvordan det ser ut hos oss.

Bilde av Andrea Huse

Andrea Huse Rekrutteringsansvarlig