Utvikler i kontorlandskap

Epinova Academy er en spennende mulighet for deg som er nyutdannet innen IT, eller som kan vise til noen års erfaring innen programmering. Vi ser etter deg som er engasjert, ambisiøs og som ønsker å løse fremtidens utfordringer. Er du en av de nytenkende drivkreftene vi ser etter? 

Ferdigheter for fremtiden

Som deltaker på Epinova Academy er du fast ansatt i Epinova. Vi er lidenskapelig opptatt av kvalitet, og har som mål at alle ansatte skal være faglig sterke, også du som er nyutdannet. Vi legger derfor opp et 6 måneders skreddersydd utviklingsprogram. De første månedene fokuserer vi på å øke din kompetanse og tekniske skills innenfor Microsoft stacken, samtidig som du skal bli kjent i organisasjonen og hvordan vi jobber. Opplæringen består av akselerert læring med undervisning, teori og oppgaver. Deretter tester vi dine ferdigheter i praksis gjennom prosjektarbeid internt og i sammen med våre kunder. 

Relevant og fremtidsrettet

Kursene og innholdet i Epinova Academy er skrudd sammen for å passe deg og ditt nivå, samtidig som du vil få bryne deg på krevde utfordringer og spennende prosjekter. Du vil få relevant kompetanse som næringslivet etterspør. Du får jobbe sammen med dyktige kollegaer på reelle kundeprosjekter, og får en fantastisk mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Underveis i programmet vil du også bli fulgt opp av vår fagansvarlig, en egen mentor og gruppeleder. 

Hva kan Epinova tilby?

Epinova har et stort fagmiljø med tverrfaglig prosjektarbeid på tvers av Nova Consulting Group, som med glede deler sin kompetanse med deg. Du vil få mulighet til å jobbe med dyktige kolleger på utfordrende og varierende prosjekter på en arbeidsplass som har stort fokus på kompetanseutvikling og god kultur. Hverdagen i Epinova består av alt fra kurs, fagdager og seminarer til sosiale sammenkomster som Epinovafrokost, utenlandstur og lønningspils, i tillegg til julebord og sommerfest. 

Er dette noe for deg?

Da gleder vi oss til å høre fra deg! Opptaket for Academy 2020 er dessverre fylt opp, men opptaket til august 2021 er åpent. Plassene blir fylt fortløpende, så husk å være raskt ut med din søknad. 

For mer informasjon om Epinova Academy, vennligst ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse med din søknad, CV og karakterutskrift.

Bilde av Andrea Huse

Andrea Huse Rekrutteringsansvarlig

Bli kjent med oss

Kompetansekort som grunnlag for utvikling

Utivkler i kontorlandskap

Intern kompetanseutvikling krever både et verktøy som både kan kartlegge den enkeltes kompetanseutvikling, men som samtidig gir et godt overblikk over det totale kompetansebildet på tvers av bedriften.