Senior frontend-utvikler

Er du JavaScript-utvikler med erfaring fra rammeverk som Vue eller React?

Leende kollegaer utendørs

Bli med

Epinova leverer morgendagens e-handelsløsninger til det nordiske markedet. Vår spesialistkompetanse gjør at vi løser de mest krevende utfordringene og sikrer at prosjekter overleveres på en god måte.

Kontinuerlig jobber vi med spennende prosjekter. Vi har blant annet arbeidet med Voice, Thon Gruppen, Stortinget, NHO, Felleskjøpet, OBOS, Fargerike, ASKO Norge og Røde Kors med flere – og flere prosjekter står på dør.

I team med utviklere, designere og prosjektleder ser vi at du er med å utvikle løsninger som inspirerer og gleder andre. Du får en mulighet til å påvirke hvor vi skal, samtidig som du får jobbe med det du er god på, slik at vi sikrer verdifulle løsninger. Blir du med på laget?

Hvem er du?

Du er en erfaren frontend-utvikler med god forståelse for JavaScript og rammeverk som Vue eller React. Du kan vise til flere prosjekter du er stolt av, og du evner å sette deg inn i hva kunden ønsker og ser de store linjene.

Din erfaring har gitt deg god forståelse for hvordan vi jobber i webutviklingsprosjekter. Du føler deg trygg rundt arbeid med JavaScript, HTML5/CSS3 og REST-api, samt tilhørende rammeverk og verktøy. Videre har du øye for design og fokuserer på å skape gode brukeropplevelser. Du kan mye, men er fortsatt opptatt av å utvikle deg, lære nye ting og dele kunnskap med andre.

Som person håper vi du har du har høy grad av gjennomføringsevne og er proaktiv. Din erfaring har gjort deg trygg, men du er fremdeles nysgjerrig og ydmyk overfor nye ideer. Du anser deg selv som en lagspiller og blir motivert av å levere verdifulle løsninger. Kjenner du deg igjen?

Hva kan vi i Epinova tilby?

Vi kan tilby et arbeidsmiljø som består av lidenskapelige fageksperter som engasjerer oss stort i det arbeidet vi gjør. Vi er rause folk som deler av oss selv både personlig og faglig. Vår væremåte har skapt et miljø som preges av kameratskap, trivsel og gode relasjoner.

Hos oss får du en betydningsfull rolle med utfordrende og varierende oppgaver. Du vil bli del av et tverrfaglig miljø med spisskompetanse på webutviklingsprosjekter. Vi fokuserer stort på å videreutvikle dine ever og kunnskaper, og setter av dedikert tid og budsjett til kompetansehevende formål. For å påse at du har alle verktøyene og utstyret tilgjengelig for å gjøre en best mulig jobb får du også mulighet til å velge det datautstyret du selv måtte ønske.

Som arbeidsgiver er vi opptatt av å ivareta det gode arbeidsmiljøet, og en kultur der de ansatte er i fokus. Epinova er en rå arbeidsplass, hvor vi gleder oss til å dra på jobb hver dag – det forplikter. Vi skal ha det bra på jobb, føle oss sett, inkludert og ivaretatt. Vi mener også at du skal ha en lønn du er stolt av og som gjenspeiler den innsatsen du legger ned. Hos oss har vi godene på plass, og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med.

Vi har hovedkontor sentralt i Oslo sentrum, med egen kantine og treningsrom. Vi arrangerer fagkvelder og deltar på meet-ups innenfor bransjen. I tillegg setter vi i stand sosiale begivenheter som utenlandstur, sommerfest, julebord, lønningspils, Epinova-frokost og Epinova-lekene.

Blir du med på laget?

Da gleder vi oss til å høre fra deg. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse på e-post eller mobil for mer informasjon eller søk direkte via denne linken.

Sjekk gjerne oss ut på Instagram, @epinova for å se mer av hvem vi er.

 

Nysgjerring på hvem som jobber i Epinova?