Frontend-utvikler

Vi skaper løsninger med en robust tech stack, som inspirerer og gleder andre!

Hvem er vi og hvordan jobber vi?

Epinova er et nordisk konsulentselskap som utvikler nettsteder og løsninger for digital handel til noen av Norges aller største aktører. Vi hjelper våre kunder med digital suksess gjennom utvikling av skalerbare teknisk løsninger, visuelle konsepter, digital rådgivning-, og strategi.

Vi har i dag en sentral posisjon hos noen av Norges aller største aktører innen digital handel. Du vil derfor få arbeide bredt med ulike merkevarer og selskaper, noe som vil gi deg en unik erfaring og mulighet til å bygge din kompetanse.

Om rollen

Hos oss vil du bli en del av et tverrfaglig team med andre eksperter og fagspesialister på backend, test, konseptutvikling, UX design og arkitektur. Som vår kollega vil du bli del av en faglig sterk frontend-faggruppe. Vi jobber i selvstendige utviklingsteam med ansvar for hele livsløpet til det vi lager. Du får derfor mulighet til å påvirke hvor vi skal, samtidig som du får jobbe med det du er god på slik at vi sikrer verdifulle løsninger.

  • Utvikling av tekniske løsninger for digital handel og nettsteder
  • Kan kode i JavaScript, TypeScript, HTML og CSS
  • Benytte rammeverk som React eller Vue
  • Utvikle løsninger med fokus på brukervennlighet og universell utforming
  • Gi veiledning og støtte til andre teammedlemmer gjennom å dele kunnskap om utvikling, best practises og støtte opp mot å nå felles mål
En person som kikker ut fra et møterom

Du får jobbe med store og ambisiøse merkevarer

At vi får jobbe med løsninger som venner, familie og bekjente bruker i det daglige er ekstra kult. Bestiller du sushi en fredag kveld fra Sabrura sushi, kake fra Jordbærpikene, eller en overnatting på Thon Hotels har du allerede brukt løsningene vi utvikler.

Kunder vi er stolte av å ha jobbet med er for eksempel Olav Thon Gruppen, Stortinget, NHO, OBOS, Fargerike, Voice, ASKO Norge, Bitastad (Sabrura Sushi, Big Bite, Jordbærpikene) og Røde Kors for å nevne noen. 

Noen eksempler på det vi gjør er å utvikle skybaserte webløsninger for Statnett. For denne løsningen var det ekstra viktig at strenge sikkerhetskrav ble ivaretatt med deres godt over 3 000 nettsider.

Vi har levert e-handelsløsning til Fargerike som gjorde slik at de kunne tilby kompleks kundeveiledning på nett. Gjennom en årrekke har vi vært teknologisk partner til og utviklet nye nettsider til Olav Thon gruppen og deres 90 kjøpesentre i Norden.

Vi har også forvandlet nettstedet til Helsetilsynet med vår grensesnittmagi og gitt dem et etterlengtet digitalt løft med smart teknologi og kreativ frihet.

Det er ikke nødvendig at du legger ved søknadsbrev og CV for å registerere interesse.

Vi interesse her.

Hva kan vi i Epinova tilby?

I Epinova kan du bli del av et arbeidsmiljø bestående av lidenskapelige fageksperter med stort engasjement for arbeidet. Vi er rause folk som deler av oss selv både personlig og faglig. Epinova sin visjon har helt fra starten vært å være en rå arbeidsplass! Vår væremåte har skapt et miljø som preges av kameratskap, høy trivsel og gode relasjoner.

Faglig utvikling er viktig for oss. Vi fokuserer stort på å videreutvikle dine skills, og setter av dedikert tid og budsjett til kompetansehevende formål. For å påse at du har alle verktøyene og utstyret tilgjengelig for å gjøre en best mulig jobb, får du også velge det datautstyret du selv måtte ønske. Hos oss har vi godene på plass og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med.

Vi har hovedkontor sentralt i Oslo sentrum, med egen bistro, spillounge og treningsrom. Vi arrangerer fagkvelder og deltar på bransje-meetups. I tillegg arrangerer vi sosiale begivenheter som utenlandsturer, sommerfest, julebord, lønningspils, Epinova-frokost og Epinova-lekene.

To kollegaer i samtale

Ønsker du å høre mer?

Da gleder vi oss til å bli bedre kjent med deg. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse, på e-post eller mobil, for mer informasjon.

Ansettelsesform: fast stilling, heltid 100%
Arbeidssted: Oslo

Sjekk oss gjerne ut på Instagram (@epinova) for å se mer av hvem vi er.