• Publisert
  • 1 min

Epinova utvalgt til EPiServer Inner Circle

Som deltaker i EPiServer Inner Circle får vi en unik mulighet til å påvirke veien videre for både produkter og partnerprogram.

EPiServer Inner Circle

EPiServer Inner Circle-programmet er nytt i 2015, og er et forum hvor utvalgte innflytelsesrike EPiServer-partnere samles for å diskutere strategi og veivalg. Deltakerne kommer med verdifulle innspill om både plattformen og samarbeidet i partnernettverket.

Opprettelsen av gruppen er en tydelig anerkjennelse av partnernettverkets positive påvirkningskraft og bidrag til EPiServers suksess. Gruppen vil møtes halvårlig på tvers av landegrenser, i forbindelse med offisielle arrangementer rundt om i verden.

Siden oppstarten i 2007 har Epinova hatt klokkertro på EPiServer som en digital markedsføring- og e-handelsplattform - og vi er fremdeles den eneste Premium Partner som fokuserer eksklusivt på løsninger i EPiServer. Vårt fokus og leveringsevne har gjort oss til Årets EPiServer-partner i 2014 og 2012, og våre EPiServer-eksperter har fått EMVP-status og individuelle hederspriser

Geir Allan HoveEpinovas representant i Inner Circle blir Geir Allan Hove (gründer og markedssjef), som gleder seg til å komme i gang:

"Vi er stolte av å bli invitert til Inner Circle, og ser det som en anerkjennelse av Epinovas sterke engasjement og spisskompetanse. Ikke minst er det en kjempefordel for våre kunder at vi kan bidra til å skape enda mer verdi for alle som bruker løsningene vi leverer."

Første samling for gruppen blir på EPiServer Ascend 2015 (8-11.nov) i Las Vegas, hvor Epinova selvsagt deltar.