• Publisert
  • 1 min

Epinova bytter til Open Source CMS

Episerver-spesialistene Epinova melder at de nå flytter alle sine kunder over til gratis Open Source-løsninger.

- - -

OPPDATERING: Dette er selvsagt en aprilspøk. Epinova kommer til å fortsette å levere kvalitetshåndverk på Episerver-plattformen for alle våre nåværende og fremtidige kunder.

Vi ønsker alle en fortsatt god 1.april :)

 - - -

"Etter at vi ble Årets Episerver-Partner for tredje gang, innser vi at vi har 'rundet' Episerver", sier daglig leder Inge Halvorsen. "Det er liksom ingen utfordringer igjen å løse på den plattformen."

"Kunder er alltid ute etter en god pris, og Open Source er jo gratis - billigere blir det ikke! Fordelen for oss er selvsagt at vi kan kverne ut løsninger på løpende bånd."

Utviklerne i Epinova gleder seg også stort til å endelig få børstet støvet av PHP-kunnskapene igjen. 

Fiks ferdig

"Det finnes dessuten tusenvis av gratis tilleggsmoduler laget på gutterom rundt om i verden, som hacker til all mulig funksjonalitet helt uavhengig av hverandre. Det er bare å plukke og mikse, og våre utviklere trenger nesten ikke tenke selv i hele tatt", skyter CTO Kristian Borg inn.

"Til mange av Open Source-løsningene finnes det også ferdiglagde themes, så da kan kundene våre bare bruke dem istedetfor å kaste bort penger på nytt design."

Starter migrering - lukker avtaleboken

Epinova begynner å migrere alle kundeløsningene sine allerede mandag 4. april. Det er ventet at prosessen vil ta dem ut 2017, og de tar derfor ingen nye oppdrag i perioden.

Vi håper de fleste kundene vil synes dette er spennende, og at alle tar seg tid til å google seg frem til brukermanualen på sitt nye CMS. Det sier seg selv at det blir masse nytt å sette seg inn i, både for oss og for dem. Men du vet hva de sier - den som står stille, går bakover!

Firmaet endrer samtidig navn til "Drupinova".

Les mer om