• Publisert
  • 1 min

Epinova kåret til Årets Episerver-partner 2015

Her er beviset på at Epinova er den ledende Episerver-leverandøren i Norge: For tredje gang har vi gleden av å bli Årets Premium Partner!

Epinova Årets Episerver-partner 2015 Partner of the year
 
(f.v.: Göran Hüllert, Episerver Norge - Inge Halvorsen, Epinova - Petter Balstad, Episerver Norge)
 
Det var stor jubel da Göran Hüllert og Petter Balstad fra Episerver Norge var innom Epinova-kontoret for å overrekke en skinnende ny pokal. I konkurranse med alle de store konsulenthusene i Norge kom Epinova ut på topp som Årets Partner 2015.
 
"Epinova viser at stort fokus på Episerver gjennom mange år gir gode resultater. De har bygd opp en imponerende kundeportefølje og er samtidig flinke til å promotere Episerver for nye kunder. Godt markedsarbeid kombinert med dyktige utviklere har gjort Epinova til en partner vi i Episerver er stolte av. Prisen for Årets Partner 2015 er derfor fullt fortjent!"

- PETTER BALSTAD, EPISERVER NORGE
 

Bred portefølje

2015 var et utrolig spennende år for Epinova, fullt av utfordringer, muligheter og store leveranser. Lanseringer for NITO (medlemsportal), Kondomeriet (e-handel), Bærum kommune (offentlig), Hørselshemmedes Landsforbund (universell utforming) og RiksTV (kundeportal) viser litt av bredden i porteføljen vår.
 
Vi har stått på beinhardt for å heve oss enda noen hakk fra fjoråret, og er veldig stolte over at det har gitt resultater.
Det er ingen tvil om at gjengen som sitter bak spakene her er noen av Norges dyktigste eksperter på web generelt, og Episerver spesielt. 
 

Ambisiøse kunder

Vi merker stor pågang fra mange kunder som vil bli best på nett. Vi elsker å bryne oss på ambisiøse kunder som satser hardt, stiller krav og tenker stort - det holder oss skjerpet! De siste årene har vi tatt sjumilssteg for å møte etterspørselen innen universell utforming, digital markedsføring, e-handel og skytjenester, og dette fokuset kommer nok bare til å bli sterkere i 2016 og utover.
 
Epinova har tidligere blitt kåret til Årets Partner i 2014 og 2012, og våre ansatte har vunnet flere individuelle utmerkelser og hedersbetegnelser. Vi har et av de største samlede kompetansemiljøene på Episerver i verden, som inkluderer 3 utviklere med Episerver Most Valued Professional (EMVP) status. 
 
English: Epinova was crowned Episerver Premium Partner of the Year for 2015. This is the third Partner of the Year award we've received since our startup in 2007.  

Les mer om