• Publisert
  • 3 min

Epinova styrker laget med fire nye hoder

Therese Jensen

Med ønske om et enda større fokus på kunder og et mål om å bli mer helhetlige utad har vi i løpet av den siste tiden ansatt ny kundeansvarlig, markedsansvarlig og styrket oss på front- og backendutvikling.

Året startet bra og vi kunne ønske tre ny ansikter velkommen i mars. Nå er vi så heldige at vi har kunnet ønske ytterlige fine nye kollegaer velkommen til oss.

Skal bli mer helhetlige og synlige utad

Therese Jensen er ansatt som markedsansvarlig i Epinova, og kommer sist fra MediaCom sitt innholdsteam, MediaCom Beyond Advertising, der hun var prosjektleder.

- Det har vært, og er fortsatt, en veldig annerledes tid for alle nå og desto mer spesielt ble det å skulle begynne i ny jobb uten å fysisk ha en jobb å gå til. Heldigvis har Epinova mye erfaring med digital onboarding så det har gått veldig bra. 

Therese har bred bakgrunn innen markedsføringsfaget og lang erfaring innen event, kommunikasjon, sosiale medier og reklame og har tidligere jobbet med prosjektledelse og rådgivning i selskaper som Gyro og Trigger i tillegg til egne gründerprosjekter innenfor innholdsproduksjon og some.

- Epinova krysser av på alle punktene jeg hadde på listen min. Når jeg først bestemte meg for å «bytte side» fra det kjente byrålivet var Epinova veldig rett og lett valg.

Etter flere år der jeg har fått en smakebit på ulike bransjer og merkevarer, fra forskjellige prosjekter, gleder jeg meg til å spisse meg innen et rendyrket digitalt selskap med høyt faglig fokus. Jeg var så heldig at jeg fikk treffe mange av mine nye kollegaer flere ganger i sosiale settinger før Koronaen kom. Epinova har et utrolig godt miljø og en god energi jeg øyeblikkelig kjente meg hjemme i. Her får jeg i tillegg å ha det hyggelig på jobb muligheten til å spille på hele bredden av min kompetanse til bygge en merkevare, sier Therese.

Styrker oss på front- og backendutvikling

Endre Johnsen er ny frontendutvikler og har bachelorgrad i informatikk fra UiO, med spesialisering i programmering og nettverk.

Stor frihet, tillitt til å løse oppgaver og dialog med varierte kunder gjorde at jeg søkte direkte hos Epinova. Det har jeg ikke angret på et sekund.

- Jeg ble leid ut til Epinova som frontendutvikler gjennom et annet konsulentselskap, og det gikk ikke lang tid før jeg ble imponert over et sterkt fagmiljø og hyggelige kollegaer. Stor frihet, tillitt til å løse oppgaver og dialog med varierte kunder som NITO, Røde Kors og Landkreditt Bank gjorde at jeg søkte direkte hos Epinova. Det har jeg ikke angret på et sekund, og jeg ser frem til å utvikle meg faglig og ta del i flere spennende prosjekter sier Endre.

Senior backendutvikler til Kristiansand

I Kristiansand har vi ansatt Vegard Helland som senior backendutvikler.

Vegard er senior .NET-systemutvikler, og har jobbet nesten utelukkende med utvikling av Microsoft teknologi siden 2005. Vegard kan vise til flere års erfaring med EPiServer, og har berørt de fleste produktene i EPiServer sin produktportefølje. I tillegg har han jobbet med .Net Core som backend med blant annet Angular, Aurelia, React og Durandal som front-end, fungert som utviklingsleder i prosjekter og vært ansvarlig for arkitekturen i et par av dem.

Vegard har god kjennskap til Microsoft Azure, spesielt med fokus på oppsett av webløsninger, både enkeltstående servicer og lastbalanserte, skalerbare løsninger.  Vegard har også mye erfaring som ansvarlig kundekontakt og med forvaltning av eksisterende løsninger i samarbeid med ansvarlige hos kunde.

- Epinova ble et naturlig valg for å hjelpe kunder å strømlinjeforme sine digitale løsninger, samtidig som fokuset på kompetanse og trivsel for ansatte veide tungt. Jeg ser frem til å få jobbe sammen med dyktige kolleger og løse komplekse utfordringer. Den varme velkomsten lover godt for fremtiden, sier Vegard.

Henter salg- og digitalsansvarlig fra Halogen

Morten Blomfeldt er ansatt i Epinova som kundesjef. Morten har tidligere jobbet med etablering av Schibsteds rubrikkvirksomhet i Asia og Australia, vært med på å starte et eget skyteknologiselskap i Australia og jobbet noen år som konsulent i EY. Etter å ha tilbragt nesten 13 år i utlandet, hovedsakelig i Singapore og Australia, flyttet han og kona tilbake til Norge i 2015.

Disse kundene skal vi passe godt på, og vi skal skape store verdier sammen med dem.

- Før jeg landet her i Epinova hadde jeg ansvar for salg og digitalområdet i designselskapet Halogen. Det skal bli vilt spennende å ta fatt på jobben i Epinova og NCG. Hele gruppen er bygget opp etter en filosofi jeg kjenner meg godt igjen i, med tydelig fokus på både kunder, faglighet og på ansatte, sier Morten.

Hvis jeg skal våge meg på et blikk fremover, tror jeg NCG er et av selskapene som er aller best posisjonert for å jobbe med de mest spennende kundene - nemlig de som klarer å jobbe effektivt og integrert med design, teknologi, forretning og mennesker. Disse kundene skal vi passe godt på, og vi skal skape store verdier sammen med dem.

Les også

Les mer om