• Publisert
  • 2 min

- Utedo, det takler de greit, men det at hytta ikke har Wi-fi er uforståelig...

Lars Øyvind Bodahl med fjord og himmel bak seg i horisonten

I Sommerspalten møter vi noen kolleger der de er i sommer. Lars Øyvind Bodahl er backendutvikler, men begynner snart i ny spennende rolle.

- Jeg er for tiden på hytta med familien min. Hytta ligger i Skjeberg og tilhører foreldrene mine. Her har vi brukt helgen på å omstille til feriemodus og nyte solen når den har vært fremme. Selv om temperaturen har falt 15 grader siden jeg satt og svettet på hjemmekontor for et par uker siden er det fortsatt deilig med et bad i havet. Hytta har enkel standard uten vask og med utedo. Det takler barna greit, men det at hytta ikke har Wi-fi er uforståelig... Det merkes dessverre veldig godt på 4G-budsjettet når det er regnværsdager.

Bodal som vasker opp i vanskevannsfat og et ryggen til et barn som bader i sjøen.

- Hva er årets sommerplaner? 

 - Årets sommerferie ble plutselig lagt om i mars. Vi skulle egentlig på bobiltur i Norge i år, men valgte å droppe det da "alle" andre plutselig skulle gjøre det samme. Isteden har vi hatt gleden av en uke på Sørlandet med gode venner. Der rakk vi innom Dyreparken og koste oss ellers i en hytte i Kåfjord. Resten av sommeren tar vi litt etter hvordan været blir. Det blir noen hytteturer, og noe tid hjemme i hagen. Barna blir gjerne med på tur hvis det er en topp som skal bestiges, så vi har store planer om å komme oss til Gaustatoppen i løpet av ferien også.

- Hvilke apper klarer du deg ikke uten, selv på ferie? 

- Uff… klarer dessverre ikke å legge vekk telefonen helt selv om jeg har ferie. Det er veldig viktig å spille en runde kabal eller tre. Enkelt spill, men det er veldig fengende. Ellers er jeg innom Snapchat og Facebook flere ganger daglig… Jeg har tre barn, så jeg sjekker også jevnlig hva som skjer i deres digitale hverdag. Ikke alltid lett å følge med, men jeg forsøker. I tillegg er jeg nerdete og glad i duppeditter. Så jeg er avhengig av å sjekke status på støvsugeren Dusty og gressklipperen Grassly. (Den har forresten kjørt seg fast i dag…) Verisure alarmappen sjekkes også jevnlig. Og ikke minst YR! Yr sjekkes gjerne flere ganger daglig. Jeg har vært skeptisk til Storm, men i det siste har jeg begynt å sjekke pent.no for å se begge deler… Det er noen som påstår at været er viktig for oss nordmenn?

Bodal på hjemmekontor og bilde av hytta

- Hvis du skulle ta med deg én ting på tur, hva ville det vært og hvorfor?

- Kona. Eventuelt tennstål om jeg må ha med en ting. Bål er både praktisk og hyggelig.

- Hva ser du mest frem til i høst?

- Jeg skal endre rolle i Epinova, så dette blir en veldig spennende høst! Jeg går fra å være backendutvikler til å bli prosjektleder. Jeg har tatt etterutdannelse i prosjektledelse og gleder meg veldig til å starte i ny rolle. Dessuten skjer det veldig mye spennende hos kunden jeg jobber med, så det blir gøy å fortsette de prosjektene utover høsten. Spesielt gøy er det å jobbe med skyløft og flytte store løsninger til Episerver sin skyløsning.

Les også