• Publisert
  • 3 min

Velkommen til oss, Audun!

Vårt nyeste tilskudd av senior backend-utviklere er en mann vi er stolt av få med på laget. Han er en solid utvikler med en imponerende tech stack og lang erfaring. 

Audun Frøysaa kommer sist fra en rolle som senior utvikler og tech lead i Grieg Connect, som leverer egenutviklede skalerbare systemløsninger og produkter til terminaldrift på Norges containerterminaler. Audun har lang fartstid innen IT-bransjen, hvor han også har jobbet flere år i oljesektoren med applikasjoner rettet mot digital markedsføring. Han var også utvikler og arkitekturansvarlig for Taxiappen Mivai som senere ble kjøpt opp og brukes nå av Vy.  

- I innledende samtaler nevnte Audun at et jobbskifte fordret at vi kunne by på spennende utfordringer og et faglig sterkt miljø med utviklingsmuligheter, forteller Andrea Huse. Hvordan vi jobber og våre verdier sammenfalt ganske raskt da akkurat dette er viktige fokusområder hos oss, og vi fant fort ut at vi kunne tilby mye av det som Audun etterspurte, fortsetter Andrea Huse. 

Erfaren men, nysgjerrig

- Rekruttering for oss handler ikke om at vi skal velge den beste kandidaten, men det handler i ytterste grad om at vi skal velge hverandre basert på felles verdier og et ønske om å skape verdi sammen.  

- Audun ga et godt inntrykk. Han har en energi og humor som vi hadde veldig tro på at ville passe inn i vår kultur i Epinova som er preget av fellesskap, høy faglig kompetanse og jordnærhet. Det faglige inntrykket forsterket han også ytterligere i det tekniske intervjuet ved å levere en solid og ryddig kodebesvarelse. En egenskap jeg fant ekstra interessant ved Audun er at selv om han fortsatt har en solid utviklererfaring å vise til, viste han en nysgjerrighet for å lære og en ydmykhet man ikke alltid finner i bransjen. Audun har stor interesse for faget, og videre er det viktig for oss å legge til rette for å bevare denne nysgjerrigheten. Selv om man er erfaren, står man ikke stille, legger Andrea til.  

- Jeg har aldri deltatt på en kodeoppgave ved jobbskifte før så dette var nytt for meg. Det ble overraskende enkelt og ekstremt vanskelig på en og samme gang da oppgaven la opp til å dra nytte av SOLID selv om den kan løses med en enkelt kodelinje. Det var en utfordring, men jeg synes det var gøy å bryne seg på noe slikt. Teknisk gjennomgang var som forventet med hyggelig prat om levert kode og evt. andre måter en kunne sett for seg oppsettet samt noen små forbedringer her og der. Thomas Leela, som teknisk intervjuer, ga det inntrykket jeg trengte for å vite at her kan jeg absolutt trives. Det er høye krav til kodekvalitet med fokus på enkelhet ved vedlikehold, men også at vi hele tiden følger bransjestandard for måten vi jobber på, forteller Audun. 

- Jeg valgte Epinova fordi det virket som en spennende bedrift med masse muligheter for meg som person å utvikle meg og mine ferdigheter. Det la jo selvfølgelig ikke noe demper på det positive inntrykket at alle jeg snakket med virket som de passet bra sammen både faglig og sosialt, og generelt genererte et veldig bra arbeidsmiljø. Jeg liker å være så oppdatert på mine kunnskaper som mulig og Epinova legger til rette for dette på en god måte, sier Audun. 

- Mine to første uker i Epinova har vært veldig positive selv om det er hjemmekontor og Teams. Med folk som tar kontakt for en kaffeprat, daglige sosiale sammenkomster gjør det lettere å bli kjent selv med denne situasjonen vi er i, bekrefter Audun. 

Barn, båt og hobbykode

- På fritiden er jeg mye sammen med mine to barn på 2 og 4år som er alt for meg. Min største på 4år starter nå å kunne hjelpe med ting som å vaske bil, trekke kabler i hus, som gjør at vi får mye kvalitetstid sammen. Vi er sjøfolk og i ferietider blir jeg som regel å finne i min trofaste Maxi 95 seilbåt langs sørlandskysten. Her koser vi oss både store og små med øyhopping hele sommeren. Når barna er lagt kan jeg dille med alt fra utforsking av nye utviklingsmetoder som har kommet, nettverks administrasjon, IoT utvikling og skytjenester for Azure

 

Akkurat nå