• Publisert
  • 1 min

Vi ble årets Optimizely-partner 2021!

Salgssjef i Epinova, Geir Andås, med prisen Optimizely Partner of The Year 2021 i hånda

Siden 2012 har vi blitt årets (Episerver) Optimizely partner hele seks ganger. At vi ble kåret til Partner of the Year igjen, i Optimizely Partner Awards 2021, er vi skikkelig stolte av!

- Det at Epinova nok en gang tildeles prisen for årets partner tar jeg som en bekreftelse på at den enorme innsatsen vi gjør rundt Optimizely-plattformen blir anerkjent, sier Geir Andås som fikk æren av å motta prisen torsdag kveld.

- Epinova brenner virkelig for de gode løsningene for kundene og viser at sammen klarer vi alt! sier Steve Celius, Country Manager i Optimizely Norge.

- I år som i fjor viser dere muskler og kunnskap med våre tjenester, og møter vi motstand finner vi gode løsninger sammen. Epinova var også første partner i verden til å lansere på vårt nye fremtidsrettede rammeverk basert på .NET 5. Dette har fått stor oppmerksomhet, både i Norge og i hele Optimizely globalt, fortsetter Steve.

- Vi takker for samarbeidet i 2021 og setter pris på alle de ekstremt dyktige ansatte som jobber daglig med å lage de gode løsningene for våre felles kunder. Årets partner 2021 er Epinova! Gratulerer!

Bilde av prisen Partner of the year 2021

Vi takker både Optimizely og de fantastiske kundene våre for tilliten.

Les også