• Publisert
  • 2 min

Epinova vokser – henter seniorutviklere fra TietoEvry og ItumX

Bilde av Sondre og Marius tatt utenfor kontoret med Peoples i bakgrunnen

Epinova ønsker igjen velkommen til to erfarne utviklere, Sondre og Marius!

Seniorutvikler og arkitekt

Sondre Oldervoll (30) begynte på kontoret i Trondheim i mai. Han er en erfaren Microsoft-programmerer og med talent for å utvikle teknologi for å oppnå forretningsmål. Før Epinova jobbet Sondre fem år i TietoEvry med utvikling av sak- og arkivsystemet Public360 og eByggesak 360, og satt i selskapets arkitektturteam med ansvar for å sette opp arkitektur i løsning.

Allerede som liten merket Sondre at han hadde en stor interesse i utvikling av web- og hjemmesider. Siden den gang har interessen fortsatt å vokse, og da studietiden kom var det naturlig at det var dataingeniør på NTNU som var det riktige karrierevalget. Til i dag har Sondre fått et godt fotfeste innen faget, og håper å være den kollegaen alle føler de kan spørre om hjelp fra.

- De siste årene har jeg jobbet veldig mye med containerisering av de store, komplekse 360-produktene. Det har bydd på veldig mange utfordringer, men også ekstremt mye lærdom!, sier Sondre.

Klar for spennende kundeprosjekter

Da vi spurte hvorfor Sondre valgte Epinova, forklarer han at det er en interessant kombinasjon av spennende kundeprosjekter og et faglig sterkt miljø på huset. Han nevner også at kombinasjonen mellom et bra sosialt liv og faglige utfordringer virker veldig god.

Jeg gleder meg til å jobbe mer med .NET igjen, etter noen år med mye Docker, Kubernetes og automasjon.

Sondre forteller at mottakelsen har vært veldig god den første tiden hos Epinova, helt fra første intervjurunde til de første ukene på jobb. Han gleder seg til å komme i gang med kundeprosjekter, og til å videreutvikle seg og bli en enda dyktigere .NET-utvikler.

Portrett av Sondre

Med erfaring fra store kundeprosjekter

Marius Solvang (30) er det nyeste tilskuddet til frontend-teamet i Oslo. Han har tidligere jobbet som fullstack utvikler i ItumX, der han spesialiserte seg på løsninger webløsninger med Sitecore CMS. Her jobbet han med ny- og videreutvikling av deres åpne sider, kundesider og mobilapplikasjon for banktjenester.

Interessen for teknologi startet allerede i ungdomstiden der tiden ble brukt foran PC-skjermen, med både gaming og diverse oppsett av hjemmesider. Det utviklet seg fra drag and drop web-verktøy, til mer koding i HTML og CSS. Da studietiden kom, forteller Marius at det var naturlig å velge en IT-utdannelse.

Til tross for erfaring med fullstack-utvikling, ønsket Marius å spesialisere seg innenfor frontend/JS-rammeverket. Av utdanning har Marius en bachelorgrad i Informasjonsteknologi fra Høgskolen i Oslo og Akershus, og en mastergrad i Programming and Network fra Universitetet i Oslo.

Marius forteller at valget falt på Epinova av flere grunner. Først og fremst det faglige, det virket interessant å jobbe med et nytt CMS, og med mulighet til å bruke moderne teknologier i et sterkt faglig miljø. Epinova er et spesialistmiljø, og ordet eksperter trigget umiddelbart Marius - det ga ny motivasjon til å utvikle seg faglig, forteller han. For å trives på arbeidsplassen er også det sosiale viktig for Marius, og da Epinova ble presentert som et godt arbeidsmiljø, både med faglig sterke kolleger og gode muligheter til å delta på sosiale aktiviteter, var det en veldig interessant kombinasjon.

Jeg har blitt godt tatt imot av mange hyggelige kolleger, og deltatt på flere sosiale sammenkomster.

Rett ut i e-handelsprosjekt

- Den første tiden i Epinova har vært veldig positiv, forteller Marius. Han har blitt godt tatt imot av mange hyggelige kolleger, og deltatt på flere sosiale sammenkomster. Han har nå startet i prosjekt for Fargerike som har et pågående prosjekt med Kundeklubb. Marius gleder seg til å bli utfordret faglig fremover, og lære mye nytt - uavhengig av hvilket prosjekt eller kunde han sitter med. Han forteller at han trives godt med å lære bort sine ferdigheter til både nye og mer erfarne kolleger, og ta del i faglige diskusjoner.

Portrett av Marius Solvang

Vi fortsetter å vokse

Ønsker du å høre om muligheter i Epinova? Ta kontakt med oss for en uformell prat.

Les mer om