• Publisert
  • 4 min

Bli kjent med Trondheimsgjengen vår

Ole Johan Lefstad

I Trondheim sitter det ni dyktige karer, som sammen består av en salgssjef, en prosjektleder og resten er utviklere på både frontend og backend.

Her har de et flott kontor sentralt i Trondheim by, og de finner på mye sosialt både i og utenfor arbeidstid.

Møt vår gjeng i Trondheim!

Sondre Oldervoll

Sondre er det nyeste tilskuddet til kontoret vårt i Trondheim, og startet hos oss i mai i fjor. Han er backend-utvikler og jobber i dag med den nyeste teknologien innen webutvikling fra Microsoft. I dag sitter Sondre på prosjekt for Thon Gruppen. Teamet han sitter med har ansvar for å forvalte og videreutvikle web-, app- og bookingsystemene til Thon Hotels. Sluttproduktet skal kunne brukes av privatpersoner. Det er spennende at det de lager i dag, skal kanskje du og jeg bruke allerede i morgen.

Les mer om Sondre

Devran Akat

I likhet med Sondre er Devran også backend-utvikler på Optimizely-plattformen og har vært en del av Epinova-familien i snart fire år. Devran har sittet på prosjekt for NorgesGruppen i over tre år, og har hatt oppgaver på både front- og backend siden. Oppgavene består for det meste av forvaltning av intranettet, og et par internettsider for kunden. Det er både ny funksjonalitet og forbedring av funksjonalitet som finnes fra før.

Sondre, Tor Arne og Geir Lunde sitter i sofaen på kontoret i Trondheim
Fra venstre; Sondre, Tor Arne og Geir Christian Lunde.

Petter Johansen og Tor Arne Holten

Petter og Tor Arne jobber begge med forvaltning hos Epinova. Her har de varierte og spennende oppgaver som gjør at de får lært mye forskjellig. SWAT jobber med å forvalte og videreutvikle løsninger som vi har laget for kunder i prosjekt eller som vi har overtatt fra andre leverandører. Petter jobber som frontend-utvikler, og han forteller at i løpet av en arbeidsuke kan han være innom mellom åtte og ti kunder. Dette fører til høyt tempo og en hverdag som kan overraske. Tor Arne er Optimizely-ekspert og har tidligere erfaring som fullstack-utvikler. I tillegg til å sitte med SWAT og forvaltning, så har Tor Arne hatt forvaltningsansvar for Asker Kommune sine nettsider. 

Åge Reinås, Geir Christian Lunde og Knut Karlsen

Åge er en senior backend-utvikler som har jobbet med Optimizely siden 2007. Han har vært en del av Epinova i over tolv år og har vært med på flere av våre store prosjekter. I dag jobber han sammen med sine kollegaer Geir Lunde og Knut på et prosjekt for Advokatforeningen. Her jobber de med  den nye CMS-løsningen som har integrasjon og oppsett av selvbetjeningsportal for medlemmer.

I likhet med sin kollega Åge, har Geir jobbet i Epinova i mange år. Han kom fra forsikring- og finansbransjen og kan vise til lang erfaring med systemutvikling av klient- og webløsninger. Geir sitter også på prosjekter for SINTEF og NITO. Knut jobber som frontend-utvikler hos Advokatforeningen. SINTEF, Veni og Epinova sin egen side. Han har tidligere erfaring fra reklamebransjen og startet hos oss i 2018.

Ole Johan Lefstad

I Trondheim sitter også Ole Johan som i dag jobber som prosjektleder på Bitastad sine prosjekter. Han startet sin karriere hos Epinova i 2012 hvor han begynte som backend-utvikler før han gikk over til stillingen som prosjektleder. Nylig lanserte teamet hans en multisite e-handelsløsning for Bitastad-konsernet; Sabrura Sticks & Sushi, Kompis, SOT, Jordbærpikene og Big Bite. Som prosjektleder hos oss har Ole Johan fått dykke inn og blitt kjent med mange av de ulike domenene til kundene våre, og han har jobbet med et bredt spekter av bransjer. Varehandel, kultur, industri, sikkerhet, transport og forskning er noen av bransjene han har erfaring med. 

Geir Andås

Geir Andås er en av de fire som grunnla Epinova tilbake i 2007, og har siden jobbet som salgssjef. Han sitter fast på Trondheimskontoret, men tar stadig turen til Oslo for å samarbeide med de andre i salgsteamet, og for å delta på møter med kunder og andre samarbeidspartnere. 

Les mer om hvordan Epinova startet i 2007

Et positivt sosialt miljø på kontoret

Til tross for at de er en litt mindre gjeng i Trondheim er alle flinke til å møte opp så ofte de kan på kontoret for å bidra til å bevare det gode sosiale miljøet. Det skaper en arbeidshverdag hvor man blir godt kjent med kollegaene sine, og det er enkelt å be om hjelp og diskutere løsninger sammen. Petter forteller at det er veldig lavterskel på kontoret, noe som gjør at det er lett å føle seg inkludert. Han beskriver gruppen som en veldig fin gjeng som trives i hverandres selskap og at de har en hverdag som er fylt med mye humor. 

Gjengen i Trondheim ute på restaurant.
Bilde av gjengen på påskelunsj.

Flere fra Trondheim er på team der majoriteten sitter i Oslo, derfor tar de stadig vekk turen til storbyen for å sitte sammen og delta på sosiale happenings. Oslo-turer kan avhenge av hvilket prosjekt man er på, fase i prosjektet og hvor kunden holder til. Man får derfor muligheten til å styre arbeidshverdagen sin selv. Devran gledet seg stort til neste Oslo-besøk, som var Epinova Dialog i mars. Epinova Dialog er Epinova sin interne fagkonferanse der de ansatte holder foredrag om ulike temaer, og vi lærer av hverandre. 

Det sosiale i Trondheim skryter Ole Johan av, han trekker frem aktiviteter som kino, gaming-kvelder på Jotunheimen E-sport, julebord med partner og pils etter jobb. Knut legger til Counter-Strike kamper med bedriftslaget. Devran forteller om resturantbesøk og pizza mat-guide som ble gjennomført i februar. 

Bli en av oss

Nesten hele gjengen samlet på Arnøy brygge i Bodø i september 22

Vi ansetter

Vil du jobbe med moderne digital handel og nettsteder til ledende nordiske merkevarer? Vi ansetter til alle våre forretningsområder, og til våre kontorer i Oslo, Trondheim, Kristiansand og Tønsberg.

Finn ut mer