• Startdato
  • Sluttdato

Frokostseminar: Kom i gang med AI

Illustrasjonsbilde for AI-seminar: Robothånd som holder en lyspære

Metoder, verktøy, tips og smarte AI-triks. Vi viser deg hvordan du kan ta det i bruk i egen arbeidshverdag, i egen virksomhet. Sammen med to av våre søsterselskap inviterer vi til frokostseminar onsdag 6. desember.

I dette frokostseminaret vil du få inspirasjon og innsikt fra tre selskaper som brukt AI på forskjellige måter for å skape verdi for sine kunder og i sitt daglige arbeid. Sammen med våre søsterselskaper, Point Taken og Northern Beat, skal vi gi deg tips og smarte AI-triks som du kan dra fordel av i din arbeidshverdag.

  • Agnes Floa, tjenestedesigner i Northern Beat, vil dele sin erfaring med bruk av AI for Møller Mobility Group og snakke om hvordan AI kan endre måten vi visualiserer konsepter på i produkt – og tjenesteutvikling.
  • Hans Christian Abel, forretningsrådgiver i Point Taken, vil snakke om hvordan Microsoft 365 Copilot kan øke effektiviteten i ulike avdelinger. Hans Christian vil gjennom praktiske eksempler vise hvordan arbeidshverdagen kan se ut når man jobber med AI assistenten, med de mulighetene vi har i dag.
  • Arild Henrichsen, seniorrådgiver i Epinova, skal dele tips om verktøy, hvordan AI påvirker innholdskvalitet og SEO, og snakke om hvordan du kan bruke AI i redaksjonen for å effektivisere innholdsarbeidet.

Målet er å inspirere og vise deg konkrete måter for hvordan disse verktøyene kan tas ut i din organisasjon. 

Dato: Onsdag 6. desember
Klokkeslett: 08:00-10:00
Sted: NOVA House i Karl Johans gate 16

Påmelding

Arrangementet er avsluttet. Takk for interessen!

Presentasjoner

Last ned sammendrag av presentasjonene!

Workshop: AI for netthandel

Finn ut hvordan AI kan forbedre dine kundereiser og gjøre din netthandel mer lønnsom. Bli med på workshop hvor vi kommer frem til konkrete veikart for AI i din bedrift.

Les mer