• Publisert
  • 1 min

Epinova tok nye sertifiseringer på EPiServer 7 og MVC 4

Vi rydder plass på diplomveggen, og bekrefter vår posisjon som EPiServer kompetansemiljø.

Gratulerer til våre dyktige kolleger Karoline Klever og Arild Henrichsen med ferske sertifiseringer på henholdsvis MVC 4 og EPiServer 7! 

EPiServer 7 er seneste versjon av den markedsledende publiseringsplattformen, hvor MVC-rammeverket er en veldig sentral byggestein. Pågangen fra kunder som ønsker å bygge nettstedet sitt på den nye plattformen er stor.

Selv om EPiServer 7 ble lansert i november i fjor, var ikke sertifiseringsprogrammet klart før 14. oktober i år. Epinova er stolte av å ha en av verdens aller første EPiServer 7-sertifiserte utviklere, og tilhørende sterk kompetanse på MVC-rammeverket.

Alle våre utviklere er selvsagt allerede sertifisert på EPiServer 6, og vi håper å fylle veggen med EPiServer 7-diplomer innen kort tid. 

Epinova diplomvegg


Visste du at...

...i 2010 lanserte vi epinova.no som ett av verdens første nettsteder på EPiServer 6, og i 2012 var vi blant verdens første til å oppgradere eget nettsted til EPiServer 7? For å kunne levere de beste oppskriftene, må vi selv spise den samme maten som vi serverer våre kunder. Derfor elsker vi å være tidlig ute med det nyeste.

Vil du vite mer om hvordan vi jobber? Ta kontakt!