Bilde fra Bistastad

Bitastad

Bitastad er kanskje bedre kjent under serveringskonseptene Jordbærpikene, Big Bite, Kompis, SOT og Sabrura Sticks & Sushi. Bitastad valgte Proxima for å komme raskt i gang med å utvikle en multisite e-handelsløsning.


Bitastad eier og utvikler selskaper innen mat og drikke. Porteføljen består i dag av serveringskonseptene Jordbærpikene, Big Bite, Kompis, SOT og Sabrura Sticks & Sushi.

Utfordringen

Bitastad kom til oss med en utfordring om å få alle deres kjeder over på samme digitale løsning. De ønsket å bygge sitt eget system for takeaway og bestilling av mat i restaurantene. I tillegg skulle tre konsernsider inn i samme løsning.

Gode fellestjenester for effektiv restaurantdrift til flere restaurantkjeder i stor vekst er krevende. I tillegg er konseptene i konstant endring og tjenstene må ta høyde for å raskt kunne tilpasse seg driften.

Leveransen

Sammen vårt søsterselskap, Northern Beat, har vi utviklet et konsept for e-handel som kan gjenbrukes for nye restaurantkjeder.

Bestilling av takeaway på https://www.sabrurasushi.no/ ble lansert høsten 2022 etter en lengre periode i pilot.

Løsningen

Løsningen er basert på Proxima med Optimizely Commerce og .Net 6 i bunn. Integrasjoner mot betaling, kassasystem (POS) og kundelojalitet er laget i en egen tjenesteplattform i Azure. Dette gjør løsningen rask, skalerbar og robust.

- Nå har vi startet arbeidet med burgerkjedene Kompis og SOT, sier Ole Johan Lefstad, prosjektleder i Epinova. Deretter vil vi gå i gang med Jordbærpikene og Big Bite.

Bli kjent med Proxima

Solid rammeverk i bunnen, fleksible moduler, tjenesteplattform og designsystem

Dette er Proxima