Nyutdannet utvikler

Nyutdannet utvikler til fast rolle, og som får delta på vårt skreddersydde talent- og kompetanseprogram.

Gruppebilde med fire Epinova Academy-ansatte

Vi ser etter deg som er nyutdannet utvikler, og som vil jobbe med utvikling av moderne e-handelsløsninger og nettsteder til ledende nordiske selskaper. Som utvikler er du fast ansatt og blir en del av vår talentgjeng, Epinova Academy.

Epinova Academy er vårt skreddersydde interne talent- og kompetanseprogram. En givende mulighet for deg som er nyutdannet innen IT, og som ønsker å få faglig tett oppfølging, sertifisering- og kurs, i tillegg til å gjøre mye sosialt. Du vil få en veldig god start på utviklerkarrieren helt enkelt.

Ferdigheter for fremtiden

Målet med Epinova Academy er at du får en plattform for faglig og personlig utvikling. Kvalitet er viktig for oss og vi har som mål at alle ansatte skal være faglig sterke, inkludert deg som er nyutdannet. Derfor har vi utviklet Epinova Academy, et 6 måneders skreddersydd utviklingsprogram. Oppstart til Epinova Academy er høsten, og vi ansetter fire personer til rollen som backend-utvikler. 

Opplæringen består av akselerert læring med undervisning, teori og oppgaver. De første månedene ønsker vi at du skal bli godt kjent i organisasjonen og hvordan vi jobber i prosjekt. Samtidig fokuserer vi på å øke din kompetanse og tekniske ferdigheter innen Microsoft stacken (C#/.NET, MVC, DevOps, Git). Når den teoretiske opplæringen er gjennomført får du testet dine ferdigheter i praksis gjennom prosjektarbeid internt og deretter i kundeprosjekt.

Relevant og fremtidsrettet

Kursene og innholdet i Epinova Academy er skrudd sammen for å passe deg og ditt nivå, samtidig som du vil bli kastet ut i ukjent terreng og med spennende oppgaver. Du vil få relevant kompetanse som næringslivet etterspør. Du får jobbe sammen med dyktige kollegaer på reelle kundeprosjekter, og får en fantastisk mulighet til å utvikle deg både faglig og personlig. Underveis i programmet vil du også bli fulgt opp av våre fagansvarlige, mentor og gruppeledere. 

Bilde av Academygjengen 2022

Hva kan Epinova tilby?

Epinova har et stort fagmiljø med tverrfaglig prosjektarbeid på tvers av NOVA Consulting Group, som med glede deler sin kompetanse med deg. Du vil få mulighet til å jobbe med dyktige kolleger i utfordrende og varierende prosjekter, på en arbeidsplass som har stort fokus på å ha det gøy mens vi jobber.

Hverdagen i Epinova består av daglige stand-ups, koding, nydelig lunsj i Bistroen, fagdager og seminarer. Vi setter i stand mange sosiale sammenkomster som Epinovafrokost, julebord, sommerfest, utenlandstur, lønningspils og vinlotteri. Har vi sittet lenge i kodebobla så tar vi gjerne en pause og ser hvem som er mesteren i Mario kart på Nintendoen. 

Når du begynner får du også en utstyrspakke bestående av mobil, pc og annet stæsj du trenger, betalt abonnement på Pluralsight og relevante sertifiseringer. Vi dekker selvfølgelig mobilabonnement og har masse andre andre goder som vi gleder oss til å forteller om.

Vi ser etter deg som:

  • Fullfører master- eller bachelorgrad i informatikk/teknologi/programmering våren 2023
  • Ønsker å utvikle moderne nettsteder og e-handelsløsninger
  • Er genuint interessert i teknologi, og sulten på å lære mer
  • Ønsker å jobbe som backend-utvikler med Microsoft-teknologi (C#/.NET)
  • Som person er du engasjert, pålitelig og ydmyk
  • Samarbeider godt med andre og trives med å jobbe i team
  • Evner å kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig

Er dette noe for deg?

Da gleder vi oss til å høre fra deg. Plassene for 2022 er fylt, men dersom du ønsker å vise interesse for rolle hos oss i 2023 kan du legge inn en søknad.
Vil du høre mer om Epinova Academy er det bare å ta kontakt med våre rekrutterere.

Antall roller: 4
Tiltredelse: august 2023
Rolle: Backend-utvikler
Ansettelsesform: fast stilling, heltid 100%
Lokasjon: Oslo

Søk her

Sjekk gjerne oss ut på Instagram, @epinova for å se mer av hvem vi er og hvordan det ser ut hos oss.

Bli kjent med oss