• Publisert
  • 1 min

Øystein Koppang, ny senior utvikler på plass

Bilde av Øystein Koppang

- Det var kundene, og en bra strategi for det jeg ønsket å jobbe med i .net, sier Øystein Koppang om noe av det som trigget han til å velge oss.

Vi har fått en ny senior utvikler på plass! Øystein har den siste tiden jobbet som konsulent for Adera der han har vært utplassert fast hos Tieto. 

- Hos Tieto jobbet jeg hovedsakelig med en mobilapp for helsevesenet. Der fikk jeg jobbe mye med Angular and Ionic i tillegg til C#, forteller Øystein som sier han i utgangspunktet ikke var ute etter å skifte jobb, men som heldigvis for oss ville bli vår nye kollega tidligere denne måneden. 

Bilde av Øystein Koppang i fellesområdene til Epinova

- Epinova er ikke kjempestore, men har en mellomstor størrelse som passet meg. Bra med kunder og en bra strategi for det jeg ønsket å jobbe med i .net var også viktig. Etter å ha snakket med andre utviklere her så fikk jeg bekreftet at det også er et bra selskap å jobbe i, forteller Øystein.

Øystein har en bachelorgrad i kybernetikk fra Høyskolen i Buskerud og begynte å jobbe i Kongsberg Maritime (KM) i 2007. I KM jobbet han hovedsakelig med kommunikasjonslenker og integrasjon mellom prosess simulatorer og kontrollsystemer. 

 I 2012 ble han medlem av simulatoravdelingen i ABB og begynte jeg å jobbe med simulatorprosjekter. Derfra ble han med på utviklingsteamet i 2014 og jobbet med teknologier som WPF, .NET Core, Akka.net Typescript og React. 

Øystein går inn i teamet som jobber med Asker kommune. - Det har vært superbra å få Øystein inn som en ressurs i vårt prosjektteam. Han er nysgjerrig og tar ting lett, sier prosjektleder i Epinova, Nora Røv.

Les også

Les mer om