• Publisert
  • 1 min

Ny utvikler med erfaring fra kundesiden

Balder Ulfeng foran pcskjermen

- Gleder meg til å gå over til andre siden av bordet som konsulent, og sette meg inn i Episerver!

Vi fortsetter å ønske nye kollegaer velkommen! Balder Ulfeng (28), backend-utvikler, har fått sendt flyttelasset fra Trondheim til Oslo og kommet på plass hos oss.

Han har en bachelor fra NTNU og har de siste fire årene jobbet som inhouse systemutvikler for Webtop Solutions. - Der utviklet vi fremtidens meglerløsninger, så jeg har god innsikt i meglerfaget, forteller Balder. Bla. så hadde vi Selvaag som kunde, hvor jeg hadde litt kontakt med en utvikler fra Epinova ifm. REST-apiet vi utviklet og driftet.

Fikk et tips

- Vi fikk et tips fra en ansatt i Epinova som tidligere hadde jobbet sammen med Balder om å ta kontakt med han, sier Andrea Huse, rekrutteringsansvarlig i Epinova. Balder var på daværende tidspunkt også i en annen rekrutteringsprosess, og hadde allerede fått et jobbtilbud fra et annet anerkjent konsulentselskap. - Vi la derfor vekt på hvordan vi skiller oss ut fra de større miljøene og hva som er unikt for oss. Jeg er så glad for at Balder valgte oss og at han mente at han ville passe bedre inn her, fortsetter Andrea.

Over til "den andre siden"

- Jeg har aldri jobbet i en såpass stor bedrift med spisskompetanse på flere felt og inndelinger i front- og backend osv. der alle får dyrket lidenskapen sin. Jeg gleder meg til å gå over til andre siden av bordet som backend-utvikler, og sette meg inn i Episerver! forteller Balder som allerede er i gang med en jobb for Dipper. - Prosjektet jeg jobber mest med om dagen er å bygge opp de innloggede sidene for Dipper fra bunnen av. Sidene for «Min bedrift» og «Min profil» blir nye med oppdatert teknologi hos tredjepartsleverandør.

- På fritiden så liker jeg å game, trene (vekter, tennis og squash), lese bøker (sci-fi og fantasy primært) og høre på musikk. Jeg er veldig glad i alle mulige dupeditter, stereoanlegg, data, hifi-komponenter, you name it!, sier Balder. Og vi tror han vil passe veldig godt inn her.

Les også

Les mer om