• Publisert
  • 1 min

Ser frem til kalde dager og lansering av PlayStation 5

Karoline Vorland Taylor med hatt og solbriller

I Sommerspalten møter vi noen kolleger der de er i sommer. Karoline har straks ettårsjubileum som Epinovaansatt etter å ha startet gjennom Epinova Academy i fjor.

- Nå er jeg på hyttetur til Son og nyter finværet! I år har jeg ingen andre ferieplaner enn å være på besøk hos familie i Hønefoss. Regnværsdagene har gått med på tur til The Twist/Kistefos-museet, og jeg har vært på Hønefossrevyen på Gledeshuset. (En fantastisk morsom og satirisk forestilling med sketsjer om både lokalt og landsdekkende nytt som i år er på 20. året. Dyktige folk står bak og den er verdt å ta turen til Hønefoss for å se!) Ellers blir det sol og bad i Son og i Steinsfjorden i Hole.

Karoline i sommerkjole og paraply

- Hvilke apper klarer du deg ikke uten, selv på ferie?

Foruten Instagram, Snapchat og Twitter MÅ jeg bruke Reddit-appen for å få med meg memes, programming humor, design porn og crappy design. Aftenposten-appen er også et must så jeg får kjørt dagens quiz som vi alltid gjør på kontoret i lunsjen - jeg kan ikke gå en dag uten den!

- Hva er din beste anbefaling etter årets sommerferie i Norge?

The Twist på Jevnaker er absolutt verdt å ta turen til! Til og med nevnt i NY Times

The Twist på Kistefos

- Hvis du skulle ta med deg én ting på ferie, hva hadde det vært og hvorfor?

1Q84 - en bok av Haruki Murakami. Jeg klarer meg ikke uten å alltid ha noe å lese, og dette er min favorittbok av min favorittforfatter. I år har jeg heldigvis mange bøker å komme igjennom i sommer, både fra min egen leseliste, og bøker vi leser i «Epinova Boksirkel.»

- Hva er du mest stolt over å ha jobbet med det siste halve året?

Mest stolt er jeg av å ha landet drømmejobben hos Epinova. Nå har jeg snart vært her et år og som fersk Episerver-utvikler er det fantastisk å få jobbe sammen med så mange mennesker med så tung kompetanse!

- Hva ser du mest frem til i høst?

I høst ser jeg frem til kalde dager og lansering av PlayStation 5 med spill som Horizon Forbidden West, Stray og Ghostwire: Tokyo!!

Les også