• Publisert
  • 1 min

- Mer av Nord-Norge står på min bucketlist!

Bilde av Kristin Berg

I Sommerspalten møter vi noen kolleger der de er i sommer. Årets ferie er nå over for de fleste, men prosjektleder Kristin har troen på at vi får en bra sensommer også.

- Årets ferie ble, som for de fleste, litt annerledes i år. Vi har hatt norgesferie langs vestkysten av Norge og besøkt litt venner og familie underveis. Jeg fikk ikke brukt så mye av sommerklærne mine dessverre, men opplevelsen av å reise rundt i det nydelige landskapet vi har her i Norge veide opp for det. Vi har også sjøsatt båten her hjemme på Fornebu, så jeg satser på noen fine dager på sjøen i august. 

Kristin og samboeren

Hvilke apper eller digitale plattformer klarer du deg ikke uten?  

- Foruten sosiale medier og nyhetsappene så er vindappene hyppig brukt. Feriene går som regel med til kitesurfing, og da er det fint å holde seg oppdatert på vindretninger og styrke. Min favoritt er en app som heter Windy som har en fantastisk kartfunksjon som gjør at jeg enkelt kan følge med på vindforholdene i hele verden.  

Bilde av en bilferge på Vestlandet

Etter å ha hatt norgesferie i år, hva står på din bucketlist å få oppleve neste gang?   

- Her må jeg nok trekke frem turen til Lofoten for noen år tilbake. Vi hadde strålende sol en hel uke så vi fikk noen helt ubeskrivelige fine toppturer. En kveld dro vi ut med en liten fiskebåt for å fiske. Vi fikk fisk på hvert eneste (!) kast og det var utrolig gøy. Etterpå kjørte vi i land på en liten øy, grillet fangsten på bål og satt ute til de sene nattetimer. En opplevelse jeg aldri glemmer! Mer av Nord-Norge står på min bucketlist! 

Hvis du skulle ta med deg én ting på tur, hva hadde det vært og hvorfor?  

- Jeg har til gode å oppleve en god kaffeopplevelse i utlandet, så jeg tar alltid med meg «norsk» kaffe og presskanne når jeg er på reise.  

Hva er du mest stolt av å ha jobbet med det siste halve året?

- Det siste halve året har jeg jobbet med en Klikk&Hent løsning for Fargerike. Dette har vært et spennende prosjekt fordi jeg har vært så heldig å få jobbe med et så utrolig bra team bestående av prosjektteam fra kunden, UX-rådgiver og designer fra Northern Beat og utviklere i Epinova. Som prosjektleder er det alltid motiverende å drive et prosjekt når man samarbeider med folk som er fremoverlente, kompetente og tilpasningsdyktige. Det gir en god dynamikk i teamet, og bidrar til å skape de beste løsningene.

Les også