• Publisert
  • 2 min

Velkommen til oss, Eirik!

Han har spill-skills på både data og el-gitar! Vår nye frontend-utvikler kan mer enn koding.

 Eirik er en fullstack-utvikler som ønsket å bli skikkelig god på frontend! De som vil bli skikkelige flinke og har ambisjoner vil jeg bli bedre kjent med, sier rekrutteringsansvarligAndrea Huse, i Epinova når hun skal fortelle om ansettelsesprosessen med vår nyeste frontend-utvikler, Eirik Stensen. 

Med smittende humør og relevant erfaring

Eirik fremstod som en ivrig og lærevillig person, med fokus på kvalitetSmittende humør og relevant erfaring gjorde at han fattet min interesse, legger Andrea til. 

Eirik er utdannet maskiningeniør og dataingeniør/bachelor of science (BSc) med spesialisering i programmering fra NTNU i Trondheim. Eirik startet karrieren som maskiningeniør innen oljesektoren i 2014, men begynte etter fullført IT-studie i rollen som fullstack-utvikler.  

Relevant erfaring har han fått fra å ha jobbet som fullstack-utvikler i konsulentselskap de seneste årene, med hovedtyngde innen frontendHan kunne også ta med seg verdifull erfaring fra relevante CMS-prosjekter og rammeverk som vi benytter i Epinova i dag.  

Fra Solv til Epinova

Han har jobbet i Pump Tech, som service ingeniør og kommer sist fra fra Solv i Stavanger der han jobbet som utvikler. I Solv tilordnet seg kompetanse og erfaring innen HTML/CSS, JavaScript, VueReact, Episerver CMS og .NET-webutvikling. 

Eirik er en ung og lovende frontend-utvikler som imponerte oss i ansettelsesprosessen, forteller CTO i Epinova, Kristian Borg. Han har det faglige og ikke minst konsulentegenskapene på plass. Eirik skal jobbe med moderne frontend-rammeverk og gikk rett ut i kundeprosjekt etter ansettelsen, sier Kristian. 

Jeg spiller også elektrisk gitar, men ikke noe Jimi Hendrix materiale (og heller ikke noe julebordsmateriale!) 

Jeg er født og oppvokst på Ballstad, som ligger i Lofoten. På fritiden blir det litt trening, dataspilling (spiller hovedsakelig Dota 2, om noen lurte). Jeg spiller også elektrisk gitar, men ikke noe Jimi Hendrix materiale (og heller ikke noe julebordsmateriale!), forteller Eirik.  

Jeg begynte å jobbe i Epinova fordi bedriften er veldig opptatt av å levere høy kvalitet i alle ledd, de sitter med sterk kompetanse som gir gode utviklingsmuligheter for utviklere - både på frontend og backend. Epinova fokuserer på at alle ansatte har det bra, og i en tid som denne hvor hjemmekontor er i fokus, fikk jeg en veldig flott og hyggelig start i Epinova, sier Erik. 

Mer om folka i Epinova

Hvem er vi, hva er vi opptatt av og hvordan jobber vi?

Les mer om