• Publisert
  • 1 min

Optimizely er utpekt som en leder i The Forrester Wave™ for Content Management Systems, Q3 2023

Rapporten beskriver Optimizely som "en kjempe innen innholds­tilpasning og markedsføring."

Evalueringen fra det uavhengige uavhengig forsknings- og rådgivningsselskapet Forrester viser også at Optimizely presterer godt innen tilpasning, A/B-testing, oversettelse og lokal­tilpasning. Optimizely utmerker seg spesielt ved å være svært omfattende når det kommer til innhold og publikums­analyse "rett ut av boksen" (ingen ekstra lisenser), samt en sterk evne til å skalere innholdslevering gjennom sitt samarbeid med Microsoft Azure og sin skybaserte arkitektur.

Hva vurderer The Forrester Wave™?

The Forrester Wave™ undersøker trender i CMS-markedet og evaluerer ytelsen til utvalgte CMS-leverandører i henhold til Forresters vurderingskriterier. Leverandørene plasseres i Wave i henhold til dette og rangeres som ledere, sterke utførere, utfordrere og konkurrenter.

Rapporten kan du laste ned fra Optimizely sine sider her.

I rapporten kan du:

  • Lese mer om hvorfor Optimizely er rangert som leder innen innholds­administrasjonssystemer.
  • Oppdage hvordan CMS-leverandører presterer etter Forresters vurderingskriterier.
  • Få en bedre forståelse av CMS-funksjoner for å veilede forretnings­beslutningene dine.

Epinova er Optimizely Platinum Partner

I et fagfelt hvor mange påstår at de kan levere alt, har vi valgt å være spesialister på Optimizely. Vi har sterk tro på at kundene våre får mest verdi når vi gjør det vi er best i bransjen på, og samarbeider med de beste innen andre felt når det trengs.

Vårt spissede fokus gjør at vi anerkjennes som et av de fremste kompetansemiljøene i bransjen. Vi er Norges eneste Optimizely Platinum Partner, og alle våre konsulenter er Optimizely-sertifiserte profiler med bred erfaring. Godt håndverk er vårt kjennetegn!

Les mer om Optimizely