• Publisert
  • 1 min

Årets Optimizely-partner 2022!

Epinovaansatte samlet rundt prisen "årets partner"

Vi gikk hjem fra Optimizely Partner Awards med prisen "Partner of the year" for åttende gang!

Det betyr mye for oss å få anerkjennelse for arbeidet vi gjør innen e-handel, spesielt arbeidet med Optimizely Data Platform (ODP), som er kundedataplattformen fra Optimizely. Den gir virksomheter mulighet til å sette sine kunder i sentrum gjennom A/B-testing, segmentering og personalisering basert på atferdsdata, historikk og maskinlæring.

Bilde fra pristudelingen

Vi i Epinova er opptatt av å hjelpe kundene våre til å forbedre sine digitale tjenester og levere relevant og målrettet innhold til sine sluttbrukere, og vi er veldig stolte av å motta en pris som beviser nettopp dette.  

Optimizely Norge arrangerte «Partner kick-off 2023» på Mesh i Oslo, og delte ut priser til partnere som hadde utmerket seg. I tillegg til å få prisen for vårt arbeid innen e-handel og kundedataplattform, ble det også trukket frem at vi var den partneren som hadde lykkes best med salg, bredding og leveranse av Optimizely-plattformen i 2022.

Partneren som tildeles årets pris har tatt store steg, spesielt innenfor ehandel.

- Optimizely Norge

På tampen av fjoråret ble vi også kåret til "Customer Choice Partner of the Year 2022", på Opticon i Stockholm, sammen med vårt svenske søsterselskap.

Epinova er Platinum-partner på Optimizely-plattformen, og har mottatt prisen som Partner of the year totalt 8 ganger siden starten i 2007.
I 2021 og 2022 ble vi også kåret til årets Customer Success Partner i Europa.

Ta gjerne kontakt for en prat, kanskje vi kan få til noe sammen?

Les også

Les mer om