• Publisert
  • 5 min

Epinova satser tungt og utvider med dyktig kompetanse innen salg og rådgivning

Bilde av Ida og Torstein i Lysgården

Kombinasjonen av folk, verdier og kunnskap var noen av grunnene til at Ida og Torstein valgte Epinova.

Får nøkkelrolle i Epinova

Vi startet det nye året med å ønske velkommen til Ida Barvik som går inn i rollen som “salgsansvarlig og forretningsrådgiver”, og med det blir en del av vårt salgsteam. Ida har lang erfaring innen salg, og tar med seg verdifull erfaring når hun nå får en nøkkelrolle i Epinova for å etablere og videreutvikle langsiktige kunderelasjoner. 

Portrett av Ida Barvik

Ida kommer fra Salesforce, og fra rollen som salgs- og kundeansvarlig i “marketing cloud and commerce”-avdeling. Tidligere har hun også jobbet som kundeansvarlig i Siteimprove, som hjelper kunder overholde kvalitet og tilgjengelighet på sitt nettsted. Ida trekker frem at hun brenner spesielt for universell utforming, og at internett skal være et sted som er tilgjengelig for alle brukere, uavhengig av teknologiske utfordringer.  

Det var kombinasjonen av folk, verdier, kultur og kunnskap som fristet meg til å velge Epinova.

- Jeg kjenner meg stolt av å tilhøre en slik arbeidsplass, legger Ida til og sier at hun gleder seg til å knytte nye bekjentskaper og bygge sterke kunderelasjoner fremover. 

- Ansettelsesprosessen har vært helt fantastisk. En veldig profesjonelt håndtert rekruttering, som samsvarte helt i tråd med verdiene til selskapet. Jeg opplevde et stort fokus på at det skal være god match for både arbeidsgiver og arbeidstaker. I tillegg til at det var god involvering av viktige beslutningstakere underveis. Jeg har lagt merke til at det er høy kvalitet og utrolig dyktige folk man omgir seg med når man starter i Epinova, sier Ida.

Jeg fikk virkelig inntrykk av at det legges inn en stor innsats for å finne de riktige kandidatene, og det merkes også på de andre som er ansatt i selskapet.

 

 Ida forteller at hun synes de første ukene har vært kjempebra, og at de har gått utrolig fort. - Jeg har tidligere jobbet med Epinova som samarbeidspartner, så verken kundene eller måten å jobbe på er ukjent for meg. Samtidig er det mye nytt, men jeg har blitt godt ivaretatt, sier Ida og nevner et onboardingsløp med nærmeste leder der både forventinger og ønsker har blitt hensyntatt som svært positivt. Hun sier også at hun føler en høy grad av selvstendighet og fleksibilitet med mulighet til å påvirke, noe hun synes er både veldig gøy og motiverende.  

- Det som gjør at jeg elsker jobben min er muligheten til å jobbe med så utrolig mange dyktige folk, både blant kunder og kolleger. Det å hjelpe kunder til å få en enklere hverdag, løse en utfordring eller sparre rundt en problemstilling gir meg masse energi, forteller Ida. Det faktum at Epinova kan bygge løsninger som gjør at vi alle i samfunnet kan få det bedre og enklere, er enda heftigere, forteller hun. Hun legger også til at hun er stor fan av automatisering og lettvinte kvalitetsløsninger som gjør hverdagen enklere for alle. - Jeg gleder meg til å finne nye forretningsløsninger sammen med kundene våre, og er stolt av å gjøre dette med hele Epinova i ryggen.

 - Jeg gleder seg til å komme i gang, og samarbeide med både nye og gamle kunder. Kicke i gang salgs- og rådgivningstjenesten til Epinova for fullt, ler hun - og forhåpentligvis ha planlagt og gjennomført et spennende frokostseminar eller to på veien dit, legger hun til.  

På fritiden bruker Ida mye tid på å være sammen med de hun er glad i, blant annet sin lille datter. Ellers prøver hun å kombinere det å møte venner med å trene eller gå en tur i marka, så hun kan gjøre to ting hun liker godt: prate og bevege seg. Ellers er hun glad i god mat, serier og sofaen, så det blir en del av det også. 

Skal hjelpe kundene å jobbe mer datadrevet

Vi ønsker samtidig velkommen til Torstein Torblå som går inn i rollen som seniorrådgiver, innsikt og dataanalyse i Epinova. Epinova opplever en stadig større etterspørsel etter datadrevet innsikt og bruk av data til å utvikle tjenestene vi tilbyr, og med Torstein på laget tar vi sats og befester vår posisjon innen datadrevne digitale løsninger. 

Portrett av Torstein

Torstein skal bruke tiden fremover til å bli kjent med våre kunder og bidra med data, innsikt og analyse i flere av våre oppdrag, spesielt innenfor digital handel. Det er en helt ny funksjon som skal fungere i et nytt team av rådgivere. Epinova vil fremover hjelpe kundene med å jobbe mer datadrevet. Dette skal oppnås både gjennom rådgivning og ved å i større grad omfavne en datadrevet tilnærming i eksisterende utviklingstjenester.

-  Jeg gleder meg til å se planene vi legger nå blomstre, og til at både Epinova og kundene kan høste fruktene av dem. Epinova har lenge spesialisert seg på å bygge netthandel, men nå skal vi ta en mer tydelig posisjon innen dataanalyse og utnyttelse av data for beslutningsstøtte og kommersielle muligheter, sier Torstein. - Dette vil bidra til å levere enda tydeligere verdi til kundene.

Jeg gleder meg til å velte spillebrettet og skape kaos, for å kunne bygge opp et enda bedre verdiforslag igjen.

 

Torstein har erfaring som Business Intelligence Analyst hos Marketer, og som forretningsutvikler i Amedia. Hos Amedia jobbet han i syv år, og hadde ansvar for blant annet kommersiell utnyttelse av data, effektdokumentasjon og eiendomsløsningene i selskapet. Rollen gikk som regel ut på å finne ut hvordan man kan bruke data til å skape økt verdi i ulike deler av virksomheten. Hos Marketer Real Estate Technologies jobbet han som en en-manns innsiktsavdeling, med å gjøre data og innsikter tilgjengelige der det var behov for dem. Han forteller at han ofte befant seg langt inne i en SQL-database, eller i ferd med å bygge et dynamisk dashboard. 

Det er viktig for meg med en arbeidsgiver som tar godt vare på sine ansatte.

- Jeg så etter en arbeidsgiver med høy faglig kompetanse og ambisjoner, samtidig som det er rom for å kunne påvirke og forbedre, sier Torstein.

  - Ansettelsesprosessen gikk smidig for seg, jeg følte meg både sett og tatt hensyn til underveis. Prosessen beskriver han ellers som usedvanlig grundig og arbeidskrevende. - Det er tydelig at man er nøye med menneskene som blir ansatt hos Epinova, og det er et godt tegn - ved å ha grundige og informative ansettelsesprosesser sikrer man at man får gode kolleger, mener Torstein.

- Den første tiden hos Epinova har gått fort, og jeg har blitt positivt overrasket gang på gang over måten man gjør ting på i Epinova, forklarer Torstein. Mest av alt den dype respekten man åpenbart har for menneskene som jobber her.  Det gjennomsyrer måten alt gjøres på fra toppen av konsernledelsen og ned, noe som skaper et utrolig sunt miljø, fortsetter han. 

På fritiden liker Torstein å holde seg aktiv, og man finner han gjerne løpende på en tredemølle. Utover det trives han godt på kjøkkenet, eller i godstolen med en spennende bok. Han har også en liten datter som han elsker å tulle og leke med når han ikke er på jobb. 

Akkurat nå

Les mer om