Backend-utvikler

Vil du jobbe med moderne digital handel og nettsteder til ledende nordiske merkevarer?

Hvem er vi og hvordan jobber vi?

Epinova leverer markedsledende digital commerce til noen av Norges aller største merkevarer. Vi har stort fokus på kvalitet, fornyelse og digitalisering, og vårt spissede fokus gjør at vi kjennetegnes som et av de fremste e-handelsmiljøene i bransjen.

Vi jobber med store og ambisiøse merkevarer

Vhar i dag en sentral posisjon hos noen av Norges aller største aktører innen e-handel med komplekse tekniske løsninger, digital strategi og visuelle konsepter. Du vil derfor få muligheten til å arbeide bredt med ulike selskaper og merkevarer, noe som vil gi deg unik erfaring og en mulighet til å bygge din kompetanse.

Vi har blant annet jobbet med Olav Thon Gruppen, Stortinget, NHO, OBOS, Fargerike, Voice, ASKO Norge og Røde Kors for å nevne noen. Noen eksempler på det vi gjør er å utvikle skybaserte webløsninger for Statnett, hvor vi måtte påse at strenge sikkerhetskrav ble hensyntatt med deres godt over 3000 nettsider. Vi har levert ehandelsløsning til Fargerike som gjorde slik at de kunne tilby kompleks kundeveiledning på nett. Nylig lanserte vi også nye nettsider til Olav Thon gruppen og deres 90 kjøpesentre i Norden. Vi har også forvandlet nettstedet til Helsetilsynet med vår grensesnittmagi og gitt dem et etterlengtet digitalt løft med smart teknologi og kreativ frihet.

Bilde av Balder som sitter foran en laptop

Utfordrende og lærerike oppgaver

Vi skaper logikken i våre løsninger. Du får jobbe med mange avanserte oppgaver som håndtering av utfordringer med skalering, motstandsdyktighet og ytelse. I tillegg til å jobbe med integrasjon av forretningskritiske systemer som eks. ERP, CRM, DAM, betalingsløsninger og PIM. Vi skal også sørge for at data utveksles på riktig format, i riktig rekkefølge, og at alt er konsistent mellom de ulike systemene.

Fagmiljøet, QA-rammeverk og kvalitet

Høy kvalitet og et sterkt fagmiljø er svært viktig for oss. Som vår kollega blir du en del av vår lærerike backend-faggruppe. Vi har et godt utarbeidet QA-rammeverk og mye erfaring i kodebasen. Denne erfaringen gjør så du ikke trenger finne opp hjulet på nytt, men kan hente ut den kunnskapen du trenger, og heller fokusere på å løse de reelle problemene.

Du får lære noe nytt, hver dag, og bli ekspert innen områder du aldri trodde du ville kunne noe om. For kunnskapsdeling og kvalitetskontroll gjennomfører vi code reviews. Vi jobber i smidige tverrfaglige utviklingsteam med ansvar for hele livsløpet til det vi lager. Du får mulighet til å påvirke hvor vi skal, samtidig som du får jobbe med det du er god på slik at vi sikrer verdifulle løsninger. 

Hvorfor velge Epinova og denne muligheten?  

Vi kan tilby et fantastisk arbeidsmiljø. I Epinova er det ansatt bra mennesker som også er svært dyktige i det vi gjør. Vi ønsker å levere godt og spiller hverandre gode. Det vil du merke når du begynner hos oss og føler energien, ser hvordan vi jobber og blir del av de gode øyeblikkene ved kaffemaskinen. Vi er en sosial gjeng som omgås på jobb og fritid. Summen av vår kultur er de ansatte, og sammen skaper vi gode løsninger og trives i jobbene våre. 

Vi gir deg mulighet til å videreutvikle dine ferdigheter og kunnskaper slik at du kan bli dyktig innen ditt fagområde. Du vil bli en del av et selskap som har stort fokus på kvalitet og moderne utviklingsmetoder. Vi setter av dedikert tid og budsjett til kompetanseheving og sammen legger vi en strategisk plan for din kompetanseutvikling. For å sikre at du stiller med best mulig verktøykasse for jobben får du også mulighet til å velge det datautstyret du selv måtte ønske. 

Vi arrangerer fagkvelder og deltar på meet-ups. Setter i stand fantastiske sosiale begivenheter som utenlandstur, sommerfest, julebord, lønningspils, Epinova-frokost og Epinova-lekene. 

  • Et selskap i sterk vekst. Som en del av NOVA Consulting Group er vi en del av et selskap med solid økonomi. NOVA har de siste 7 årene hatt en årlig vekst på over 20%, solid driftsresultat og med nye minoritetseiere inn, har NOVA store ambisjoner for de neste årene i Norge og Norden. 
  • Gode ordninger. Hos oss får du fem uker ferie, og gode forsikringer for deg og dine nærmeste. Som ansatt i Epinova blir du godt ivaretatt og vi er opptatt av at du skal føle deg trygg. Vi tilbyr 6% pensjon, gode lønnsbetingelser, helse- og reiseforsikring og kompetansebudsjetter.
  • Medeierskap. Gjennom et eget aksjeprogram eier vi vår egen arbeidsplass, noe som gjør tilhørigheten og engasjementet større. Hos oss har vi godene på plass, og en totalpakke vi vet du blir fornøyd med. 
  • Trivselsfokus. Vi skal være verdens beste arbeidsplass. Det forplikter, derfor har vi et sterkt fokus på både faglige og sosiale goder. Vi tar det faktisk så alvorlig at vi har to trivselsansvarlige som har dette som eneste ansvar. I tillegg tilbyr vi en rekke faste årlige arrangementer for våre ansatte og familier på både konsern- og selskapsnivå. Epinova skal være en arbeidsplass hvor vi gleder oss til å dra på jobb hver dag. Vi skal ha det bra på jobb, føle oss sett, inkludert og ivaretatt. 
  • Flotte lokaler og omgivelser. Sentralt i Oslo-sentrum har vi et energisk kontorfellesskap med våre søsterselskaper i NOVA. Vi har egen ernæringsfaglig utdannet matansvarlig, som serverer god og næringsrik mat. Vi har også eget treningsrom og tilbyr PT-timer til de ansatte. 

Hvem håper vi at du er?

Du kan vise til noen års erfaring som backend-utvikler. Du føler deg trygg rundt arbeid med C#/.NET og ASP.NET MVC, samt tilhørende teknologi som Azure DevOps og andre verktøy. Du vil holde deg oppdatert på ny teknologi, og er opptatt av å levere kvalitet i ditt arbeid. Din erfaring har gitt deg god forståelse for hvordan du jobber i webutviklingsprosjekter, og du evner å sette deg inn i hva kunden ønsker. Som person anser du deg selv som en lagspiller og og blir motivert av å skape verdifulle løsninger. 

 

Blir du med på laget?

Da gleder vi oss til å høre fra deg. Ta kontakt med rekrutteringsansvarlig Andrea Huse på e-post eller mobil for mer informasjon.

Søk på stillingen

Ansettelsesform: fast stilling, heltid 100%
Lokasjon: Oslo, Trondheim, Kristiansand eller Tønsberg

Sjekk gjerne oss ut på Instagram, @epinova.

Prosjekter vi er stolte av

Bli en av oss

- Vi har det utrolig gøy

I en ny jobb er arbeidsmiljøet vel så viktig som arbeidsoppgavene. – Hos Epinova har jeg ikke bare fått kollegaer, jeg har også fått venner, forteller Magnus Neergaard.

Les intervjuet

Bilder av Magnus utendørs under et blomstrende tre

Det må mer til enn hjemmekontor...

Mens mange arbeidsgivere frykter hva hjemmekontor har å si for arbeidsmiljøet, har en fleksibel arbeidshverdag blitt en selvfølge for arbeidstakerne som ikke lenger kvier seg for å bytte beite, skriver Magnus

Les saken