• Publisert
  • 4 min

Epinova ansetter erfarne backend-utviklere i Oslo og Kristiansand

Bilde av Thomas og Sajan

Fra Triona og Brandsdal Group til Epinova.

Fra Triona til Epinova

Sajan Pakeetharan (25) er det nyeste tilskuddet i backend-teamet vårt i Oslo. Sajan kommer tidligere fra Triona, som fullstack-utvikler, men hos Epinova skal han spesialisere seg innenfor backend-feltet. Sajan jobbet i Triona på prosjekt for Statens Vegvesen for å opprette en ruteplanlegger for sjåførene deres, slik at de kunne dele nyttig informasjon for rutene de kjørte.

Bilde av Sajan

- Epinova var kjent for meg fra tidligere. Jeg visste at utviklermiljøet bestod av spesialiserte fagområder, og at som utvikler her ville jeg få jobbe mer rendyrket innen .NET enn det jeg har gjort til nå. En slik tankegang og måte å jobbe på motiverte meg bare enda mer, sier Sajan. I tillegg nevner Sajan at han er opptatt av et godt sosialt miljø, og at han før han begynte hadde fått et godt inntrykk via Instagram og andre digitale kanaler.

Ansettelsesprosessen hos Epinova har vært lærerik, godt oppdelt og jeg følte meg svært godt ivaretatt underveis.

Sajan trekker frem kodeoppgaven han måtte besvare som en del av ansettelsesprosessen. Han satt pris på at Epinova fokuserte på hvordan koden var gjennomført, og at den var relativt rett frem.

- Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle lære så mye underveis i tilbakemeldingene på oppgaven, og satte stor pris på akkurat den erfaringen. Uansett om det førte til ansettelse, eller ikke, sier Sajan. Han forteller at han brukte tilbakemeldingene han fikk, og den kunnskapen han ervervet umiddelbart – en skikkelig lærerik feedback rett og slett, forteller Sajan.

Jeg hadde ikke sett for meg at jeg skulle lære så mye som jeg gjorde av å gjennomføre en kodeoppgave. Tilbakemeldingene på besvarelsen og feedbacken gjorde så jeg umiddelbart fikk et kompetanseløft.

- Den første tiden i Epinova har gått bra. Jeg gleder meg til å komme i gang, og opplever så langt at alt er lagt til rette for at jeg kan komme fort i gang og gjøre en god jobb. Det jeg gleder meg mest til er å komme med på et prosjekt, og etablere meg godt i teamet jeg blir en del av. Jeg elsker utfordringer, og vet at jeg kommer til å lære masse i tiden fremover!

Senior .NET-utvikler fra Brandsdal Group 

Thomas Leggett (44) begynte i januar som senior .NET-utvikler på vårt kontor i Kristiansand. Thomas startet som utvikler allerede tilbake i 1998, og er selvlært innen feltet. Han har de siste årene jobbet hos Brandsdal Group med e-commerce løsningen for Blivakker.no, før han begynte hos oss. Der jobbet han blant annet med integrasjon med Sitoo som var leverandør av POS (point of sale - kassasystem) i deres fysiske butikker, samt mange andre spennende utfordringer. Med mangeårig bakgrunn som utvikler gleder Thomas seg til nye utfordringer, kompetanse og til å jobbe med moderne .NET teknologi.

Bilde av Thomas

- Jeg opplevde ansettelsesprosessen som ekstrem ryddig og enkel, sier Thomas. Alle spørsmål jeg hadde ble raskt svart på, og det var en fin flyt i mengden informasjon til meg, det var godt og betryggende. Thomas var også inne på kontoret i Oslo til lunsj før ansettelsen, da for å se våre lokaler i Karl Johans gate, og treffe flere av sine fremtidige kolleger.

Jeg valgte Epinova fordi bedriften fremstod fremoverlente når det gjelder å holde seg oppdatert på nye versjoner av .NET, og at kodekvalitet settes høyt.

Da vi spurte Thomas hvorfor han valgte Epinova fortalte han at bedriften fremstod som framoverlente når det gjelder å holde seg oppdaterte på nye versjoner av .NET, og at vi setter kodekvalitet høyt. - Det var noe som tiltrakk meg, forteller han. - I tillegg legges det mye til rette for likhet mellom de ansatte når det kommer til lønn, noe som er viktig, nevner han. - Nå etter å ha vært her en måned er jeg veldig glad for å se at alt som ble forespeilet meg før jeg startet faktisk er slik, sier Thomas avslutningsvis.

Ønsket varmt velkommen i Kristiansand

Avdelingskontoret vårt i Kristiansand vokser stadig, og Thomas forteller at resten av kontoret har ønsket han velkommen på en fantastisk måte. Det er lagt opp en individuell plan, som han gleder seg til å ta fatt på. De første ukene skal Thomas bruke på kursing, før han skal begi seg ut på vårt nye Fretex-prosjekt. Han skal også overta deler av e-commerce prosjektet for Dale-Woolland etter hvert.

Thomas forteller at han alltid er behjelpelig når det kommer til unit-tester og kodestrukturering, og at han gjerne stiller til fagsparring. Han er selv en tilhenger av «rubber duck debugging» og forteller at han har en «rubber duck» som har vært med han på alle arbeidsplasser i nesten 20 år. 

Bilde av Thomas sin 20 år gamle rubber duck
Denne snart 20 år gamle rubber duck´en har vært med Thomas alle steder han har jobbet. - Man ofte får mer klarhet i både problemstilling og løsning når man snakker høyt om det, og gjerne sammen med andre, forklarer han.

Utover våren forteller Thomas at han i privat sammenheng gleder seg til å avslutte alle ute-prosjektene han ikke rakk å gjøre ferdig i fjor, samt starte på nye prosjekter som sikkert ikke blir avsluttet før etter sommeren. Jobbmessig så gleder han seg mest til å komme inn i “Epinova-hverdagen" kompetansemessig, og bli en ressurs. - Det er noe jeg liker å være, sier han.

På fritiden har Thomas mange hobbyer som han sjonglerer. Det viktigste han gjør når han ikke har noe annet viktig å gjøre, er gaming. Det blir som balsam for kropp og sjel, og ikke minst en mulighet til å få litt egentid. Ellers går det mye tid til tekniske dippedutter som 3D-printing, smarthus-styring med homeassistant og ikke minst musikk. - Utover det er jeg min egen snekker, elektriker, murer og rørlegger, legger han til.

En versjon av artikkelen ble først publisert på Kode24.no.

Akkurat nå

Les mer om