• Publisert
  • 1 min

Optimizely utnevnt som leder av Gartner®, for digitale opplevelsesplattformer, for femte året på rad!

Illustrasjonsbilde av Gartners rangering av selskapene

Leverer det de lover! Optimizely viser seg som en leder blant 14 andre leverandører i Gartners siste rapport i februar 2024.

Gartner skriver at Optimizely har etablert seg som en leder ved å levere det de lover, og ved å dekke virksomheters behov når de skal bygge digitale opplevelser. I alt ble 14 leverandører evaluert. Optimizely ble også, i 2024 Gartner® Critical Capabilities for Digital Experience Platforms, rangert som nummer én innen B2B og nummer to innen B2C brukscenarioer. 

Magic Quadrant™-rapporten avslørte at “Ledere har rikelig evne til å støtte en rekke DXP-brukstilfeller og konsekvent møte kundenes behov over betydelige perioder. Ledere har levert betydelig produktinnovasjon i jakten på DXP-krav, og har hatt suksess med å selge til nye kunder på tvers av bransjer.” 

*Episerver (kjøpte Optimizely og senere omdøpt til Optimizely) ble anerkjent som en leder i Magic Quadrant for digitale opplevelsesplattformer i 2020 og 2021, før Optimizelys anerkjennelse i 2022 og 2023. 

2024-rapporten er tilgjengelig for nedlasting via Optimizely her.

Bilde fra tidligere arrangement i NOVA House

Meld deg på frokostseminar tirsdag 19. mars

Få maks ut av Optimizely! Start dagen sammen med oss, og Optimizely Norge, i NOVA House. Vi ser på hva som skjer i markedet, Optimizely og funksjonaliteter du kan få verdi av.

Les mer og meld deg på

Les også