Karoline Vorland Taylor med hatt og solbriller

- Nå er jeg på hyttetur til Son og nyter finværet! I år har jeg ingen andre ferieplaner enn å være på besøk hos familie i Hønefoss. Regnværsdagene har gått med på tur til The Twist/Kistefos-museet, og jeg har vært på Hønefossrevyen på Gledeshuset. (En fantastisk morsom og satirisk forestilling med sketsjer om både lokalt og landsdekkende nytt som i år er på 20. året. Dyktige folk står bak og den er verdt å ta turen til Hønefoss for å se!) Ellers blir det sol og bad i Son og i Steinsfjorden i Hole.

Karoline i sommerkjole og paraply
Et besøk til Gledeshuset i Hønefoss er en perfekt regnværsaktivitet.

- Hvilke apper klarer du deg ikke uten, selv på ferie?

Foruten Instagram, Snapchat og Twitter MÅ jeg bruke Reddit-appen for å få med meg memes, programming humor, design porn og crappy design. Aftenposten-appen er også et must så jeg får kjørt dagens quiz som vi alltid gjør på kontoret i lunsjen - jeg kan ikke gå en dag uten den!

- Hva er din beste anbefaling etter årets sommerferie i Norge?

The Twist på Jevnaker er absolutt verdt å ta turen til! Til og med nevnt i NY Times

The Twist på Kistefos
The Twist på Kistefos-museet, anbefaler et besøk hit!

- Hvis du skulle ta med deg én ting på ferie, hva hadde det vært og hvorfor?

1Q84 - en bok av Haruki Murakami. Jeg klarer meg ikke uten å alltid ha noe å lese, og dette er min favorittbok av min favorittforfatter. I år har jeg heldigvis mange bøker å komme igjennom i sommer, både fra min egen leseliste, og bøker vi leser i «Epinova Boksirkel.»

- Hva er du mest stolt over å ha jobbet med det siste halve året?

Mest stolt er jeg av å ha landet drømmejobben hos Epinova. Nå har jeg snart vært her et år og som fersk Episerver-utvikler er det fantastisk å få jobbe sammen med så mange mennesker med så tung kompetanse!

- Hva ser du mest frem til i høst?

I høst ser jeg frem til kalde dager og lansering av PlayStation 5 med spill som Horizon Forbidden West, Stray og Ghostwire: Tokyo!!

Les også

- Vi ser at ting snur nå

Inge Halvorsen i Torggata

Etter en veldig spesiell vår har vi tatt en prat med daglig leder, Inge Halvorsen, om hvordan han har opplevd denne tiden. Det er ikke bare viruset som har vært nytt denne våren. Tidligere denne måneden kom nyheten om at Explore Equity har blitt partnere med morselskapet vårt Nova Consulting Group.