• Publisert
 • 1 min

SINTEF velger Epinova

Sintef industripark illustrasjon

Midt i en tid der en epidemi har snudd opp ned på alt her i landet, er vi stolte over å ha landet en avtale med et nytt kundeforhold. SINTEF i Trondheim har valgt Epinova som ny langsiktig partner.

Oppdraget som er inngått med SINTEF går ut på å videreutvikle og forvalte deres nettløsning. Sintef.no skal videreutvikles, moderniseres og flyttes fra tradisjonell servicedrift og over i skyløsning.

Omtrent samtidig som Korona snudde opp ned på alt her i landet kunne vi glede oss over å lande en avtale som langsiktig partner for SINTEF i Trondheim.

Geir Andås, Salgssjef i Epinova

Langsiktig partner

- Nå som vi skal i gang med å oppgradere nettløsningene, både teknologisk og kommunikativt, var det en naturlig å se til Epinova som en langsiktig partner. Epinova kan skilte med ekspertkompetanse både på Episerver og på flere andre viktige områder. Lokal tilstedeværelse var også viktig for oss, sier Truls Johnsen, kommunikasjonsrådgiver i SINTEF.

Avtalen har i første omgang en varighet på to år, med intensjon om et lengre samarbeid fra begge parter.

Høye kvalitetskrav

- Sintef.no er allerede på Episerverplattformen og vi har i lang tid hatt et ønske om å få til et kundeforhold, sier Geir Andås. - SINTEF har høye krav til ekspertise og kvalitet og vi gleder oss til å komme i gang. Vi starter med å flytte og overta dagens løsning, da kan vi kjøre det vi kaller en full QA, en kvalitetskontroll med høye krav til kodekvalitet. Dermed får vi full kontroll og blir kjent med alle styrker og svakheter i dagens løsning.

 

Vil du vite mer om hva vi kan gjøre for din nettløsning? Ta kontakt med oss.

 • Bilde av Geir Andås

  Geir Andås

  Leder salg og marked CSO

  • Epost:
  • Telefon:
 • Bilde av Ole Johan Lefstad

  Ole Johan Lefstad

  Senior prosjektleder

  • Epost:

Les også