• Publisert
  • 1 min

Tusen takk for i år

Gruppebilde fra høsstur til Bodø

2022 har vært et innholdsrikt år, når det kommer til det faglige, sosiale og forretningsmessige.

Til tross for usikkerheten i omverden har vi klart å nå mange av de målene vi satte oss i starten av året. Vi ønsker å rette en stor takk til alle våre kunder og samarbeidspartnere. Sammen med dere har vi laget gode digitale løsninger, som gjør hverdagen enklere for flere, og det er ett av våre hovedmål. 

2022 var året vi kunne feire Epinovas første 15 år. Og året vi flyttet fra Arbeidersamfunnets plass 1, til nye kontorer i NOVA House, på Karl Johan. To betydningsfulle milepæler for oss.  

Gruppebilde fra innflyttningen i NOVA House

Vi er takknemlige for at så mange ønsker å satse videre med Epinova som partner også i 2023. Vi er veldig stolte av alle kundene våre og alt vi får være med på å skape. Vi kan ikke nevne alle, men vi har lyst til å trekke frem noen av årets høydepunkter. Vi har blant annet vært med på å få lage en sømløs digital brukeropplevelse for Thon Hotel, forenklet bestillinger av alle typer oppkjøring for Statens Vegvesen, bygget nytt nettsted for Flisekompaniet ved bruk av Proxima, og sammen med Bitastad lanseres snart et nytt system for bestilling på deres restauranter (Sabrura sushi og SOT bar og burger). 

Gjennom året har vi vært til stede på fagkonferanser i inn- og utland. Både alene og sammen med våre søsterselskaper i NOVA. Vi har også arrangert flere interne fagsamlinger for å dele kunnskap og holde oss oppdatert faglig. Og i høst ble vi også kåret til "Customer Choice Partner of the Year 2022", på Opticon i Stockholm.

Vi vet vi er privilegerte som kan se tilbake på et slikt år i en tid da ikke alle er like heldige. I år gårderfor vår julegave til Fattighuset i Oslo. De gjør en fantastisk jobb for å støtte og hjelpe de som har det vanskeligst.

Vi ønsker alle en riktig god jul, og en fin start på det nye året! 

Julehilsen fra
Inge

Akkurat nå