• Publisert
  • 1 min

Headless netthandelsprosjekt, med backend-utvikler Shahin

Shahinmens han jobber fra kontoret i NOVA House

Shahin Jahangiri har jobbet som backend-utvikler i Epinova sju år, nå er han i prosjekt hos Felleskjøpet.

Hva jobber du med om dagen?

Nå jobber jeg med Optimizely CMS og Commerce for Felleskjøpet. Teamet jobber mot å lansere ny netthandel på Opimizely plattformen. Det som er ekstra interessant med denne løsningen er at vi kjører headless, hvor frontend med React og backend API-et (C#/.Net, Optimizely) hostes hver for seg.

Fortell litt om teamet?

Teamet består av en flott gjeng på totalt elleve personer, hvor tre av oss er fra NOVA Consulting group og resterende er inhouse fra Felleskjøpet. Det er en testutvikler, to designere, to frontend utviklere og to backendutviklere. I tillegg har vi tre produkteiere som har ansvar for hvert sitt fagområdet og en team leader. På onsdager sitter alle fra teamet i Felleskjøpet sine lokaler på Lillestrøm.

Fra venstre: Diana (test-utvikler), Philip (frontend-utvikler) og Sofie (designer) hos Felleskjøpet. Shahin (backend-utvikler) fra Epinova, Ingvild (designer) fra Northern beat), Mads (frontend-utvikler) fra Felleskjøpet og Eirik (frontend-utvikler) fra Epinova, men ikke en del av teamet. Her i lokalene til Felleskjøpet.

Felleskjøpet er opptatt av kompetansedeling og er fremoverlente i teknologivalg, som gjør Felleskjøpet til en attraktiv kunde å jobbe for. De har også én fagdag i kvartalet hvor kompetansedeling er i fokus. Det er viktig for Felleskjøpet at konsulentene blir inkludert og involvert. Vi er derfor med på det meste av det som skjer på huset, som f.eks fagdager.

Har du lært noe nytt i det siste?

Commerce er relativt nytt for meg, og Felleskjøpet er mitt første commerce prosjekt. Så alt jeg lærer meg fra Optimizely Commerce, PIM, ERP, betalingsløsninger (Klarna), shipping (NShift) og ikke minst netthandel i seg selv er nytt og spennende. Her lærer jeg utrolig mye på kort tid.

Har du tenkt over hva som gjør eller ikke gjør at du fullfører et kjøp på nett, eller at du velger en nettbutikk ovenfor en annen nettbutikk i samme segment?

Hva synes du er ekstra spennende å jobbe med?

Jeg har fått blod på tann og ønsker jobbe mer med netthandel - det er utrolig spennende å jobbe med. Det er ganske mye vi må ta hensyn til som man nødvendigvis ikke tenker på som bruker av en nettbutikk. Har du tenkt over hva som gjør, eller ikke gjør at du fullfører et kjøp på nett? Eller at du velger en nettbutikk ovenfor en annen nettbutikk i samme segment? Utover pris på selve produktet man ønsker er det så mye mer. For eksempel kan det kan være de minste ting som god navigasjon, betalingsalternativer, ytelse, gode bilder, produktbeskrivelse for å nevne noe.

Akkurat nå

Les mer om