• Publisert
  • 1 min

Sommerspalte: - Utforsk Italia!

Positano, Italia.

La våre ansatte ta deg med på sin sommerreise. Opplev deres perspektiver, aktiviteter og kanskje ser vi noen sommertrender? Les om rådgiver for digital handel, Ann Kristin Sørensen, sine beste sommerminner!

Hvilke apper kan du ikke klare deg uten, selv når du er på ferie?

- Telefon er "dessverre" med på samme måte som ellers, også i ferien, derfor blir nok de fleste appene brukt like mye som vanlig. I år har jeg spammet litt ekstra på Instagram siden omgivelsene har vært så fine. Spotify for god musikk ved bassengkanten og Google Maps for å finne frem på landsbygda i Italia har også blitt flittig brukt i år. 

Ann Kristin og Ariel på stranden.
Ann Kristin og Ariel på stranden.

Hva er ditt beste reisetips for årets sommerferie?

- Sommerferien gikk i år til Italia, så et tips til det er å besøke den flotte Amalfikysten en gang i livet. Virkelig like fint som på sosiale medier, men greit å styre unna midt i juli når det nærmer seg 40 på gradestokken.

Positano, Italia.
Positano, Italia.

Hvis du bare kunne ta med deg én ting på ferie, hva ville det vært og hvorfor?

- I år har sommerferien vært ekstremt avslappende og jeg har for det meste slappet av på en solseng ved bassengkanten, derfor har en stor, god bok vært utrolig deilig å ha. Når den var utlest så merket jeg at jeg gjerne skulle hatt en til.

Huset i Italia.
Huset i Italia.
Utsikt i Italia.
Utsikt i Italia.

Hva er du mest stolt over å ha arbeidet med de siste seks månedene?

- De siste seks månedene har kollegaene mine og jeg i rådgivningsteamet jobbet mye inn mot flere av våre kunder med et "datadrevet forbedrings" prosjekt. Det handler om å bli enda bedre kjent med kundene våre, være gode rådgivere for de og identifisere muligheter og forbedringspotensiale. Det har vært utrolig spennende, givende og lærerikt for både oss og kundene. I tillegg lanserte vi rapporten "Digital Handel 2023" i mars, det har jo blitt min lille baby, så det er jeg selvfølgelig stolt av.

Hva ser du mest frem til denne høsten?

- Jeg ser frem til en høst med mye jobbing, videreføring av prosjektene vi satt i gang før sommeren og å bli enda bedre kjent med de fine kundene våre. I tillegg blir det spennende med nye prosjekter og igangsetting av "Digital Handel 2024" som jeg har hovedansvaret for. 

Les flere av våre sommerspalter