• Publisert
  • 1 min

Sommerspalten: - Jeg klarer meg ikke uten alle podcast-appene.

La våre ansatte ta deg med på sin sommerreise. Opplev deres perspektiver, aktiviteter og kanskje ser vi noen sommertrender? Les om frontend-utvikler Julie Zett Nilsen sine beste sommerminner!

Hvilke apper klarer du deg ikke uten, selv når du er på ferie?

- Alle podcast-appene.

Hva er ditt beste reisetips sett tilbake på årets sommerferie?

- Å oppleve mer av Norge er jo en klassiker, spesielt naturen. Jeg tilbrakte en del av ferien i hjembyen min Bergen og vil anbefale en tur til byfjellene. Du kan velge mellom tre-, fire- eller syv-fjellsturen. Det ble bare tre-fjellsturen på meg i år, siden det regnet kraftig den dagen. Om du vil ha mer panoramautsikt mot fjord og fjell så vil jeg anbefale en ganske lett fjelltur på Hananipa, ca. 40 minutter utenfor Bergen sentrum. Turen tar omtrent tre timer og toppen ligger på 718 moh.

Bilde fra Hananipa.
Bilde fra Hananipa.

Hvis du bare kunne ta med deg én ting på ferie, hva ville det være og hvorfor?

- Gode sko så jeg kan utforske feriestedet. Bestige et fjell, eller syv!

Bilde av Julie og søsteren sin på fjelltur.
Bilde av Julie og søsteren sin på fjelltur.

Hva er du mest stolt over å ha arbeidet med de siste seks månedene?

- I en periode mellom to prosjekter startet jeg og to andre kollegaer et internt prosjekt vi kalte for "ZooShop". Jeg likte veldig godt hvordan vi måtte sjonglere rollen som prosjektleder, produkteier og utvikler oss i mellom, og ta avgjørelser basert på hva vi selv ønsket og tenkte var lurt. På den måten fikk vi utnyttet tiden mellom prosjekter til å lære mer av det vi hadde lyst til å samarbeide om. Resultatet ble derfor veldig personlig jeg er stolt av, og vi hadde det gøy!

Hva ser du mest frem til denne høsten?

- Etter sommerferien begynner jeg i nytt oppdrag med en spennende kunde. Det blir en ny hverdag og nye utfordringer å vokse på. Utenom det gleder jeg meg til å øke enda mer i nivå på samba-ferdighetene, gjennom neste kursrunde, og forhåpentligvis bli trygg og tøff nok til å tørre å opptre med showteamet. Jeg må også nevne at jeg gleder meg veldig til høstens sykkeltur med kollegaene mine som pleier å arrangeres to ganger i året. Satser på at det blir ny rekord av deltakere denne gangen!

Les flere av våre sommerspalter