• Publisert
  • 2 min

Sommerspalten: - Dra til seters!

La våre ansatte ta deg med på sin sommerreise. Opplev deres perspektiver, aktiviteter og kanskje ser vi noen sommertrender? Les om markedsansvarlig Therese Jensen sine beste sommerminner!

Hvilke apper kan du ikke klare deg uten, selv når du er på ferie?

- Etter å ha gått tom for datatrafikk halvveis i ferien, oppdaget jeg at jeg faktisk kan klare meg nesten helt uten apper. En tvungen "detox" fra sosiale medier var egentlig ganske fint, spesielt siden jeg jobber med markedsføring til daglig. Likevel er det to apper jeg ikke kan unnvære: Mobilkameraet og Adobe Lightroom. Spesielt på Norgesferie er appen Yr også grei å ha. Lightroom på mobil er gratis og du kan få mye mer ut av feriebildene ved å la de få en liten tur innom her.

Hva er ditt beste reisetips sett tilbake på årets sommerferie?

- Mitt beste reisetips fra årets sommerferie er å dra til seters og besøke Brimi Sæter i Jotunheimen. Det er et fantastisk sted, gjennomført ned til selv de minste detaljene. Omgitt av et vakkert og frodig landskap minner det om "melkesjokolade-reklamene". Uansett vær kan du få en fin opplevelse her. Vi leide en komfortabel lavvo med lys, varme og gode senger på tunet og våknet til lyden av kuene som skulle inn til melking.

På setra kunne vi kose med kalver, lam og grisugner, leke med kattungene og gå på tur med gårdshunden Tatri. Vi fikk også være med på melking av kuene og se de lage den prisbelønte Brimi seterosten. Maten og drikken er ureist og en opplevelse i seg selv. Det er virkelig verdt et besøk.

Lavvo på Brimi Sæter.
Lavvo på Brimi Sæter.
Barna på Brimi Sæter.
Barna på Brimi Sæter.

Hvis du bare kunne ta med deg én ting på ferie, hva ville det vært og hvorfor?

- Familien er kanskje ikke en "ting", men jeg ville tatt med meg noen jeg er glad i til å dele ferieopplevelsen med.

Therese og barna.
Therese og barna.

Hva er du mest stolt over å ha arbeidet med de siste seks månedene?

- Jeg er stolt av å ha jobbet med flere flotte arrangementer her i NOVA House. Med bakgrunn fra mange år i eventbransjen så var det ekstra stort å lansere av rappporten "Digital Handel 2023" her i Lysgården på Karl Johans gate 16 med over hundre fremmøtte. Det var Epinovas første eksterne arrangement i nye lokaler og jeg er stolt av både kvaliteten på innholdet i rapporten og den praktiske og tekniske gjennomføringen av arrangementet. Jeg gleder allerede til Digital Handel 2024!

Hva ser du mest frem til denne høsten?

- Jeg elsker høsten og er takknemlig for at vi har fire årstider. Jeg ser frem til å ta frem ullgensere og store skjerf, og til å dra på hytteturer med rødvin og fyr i peisen. Denne høsten ser jeg også frem til den årlige høstturen med Epinova mot slutten av måneden og en jentetur til Stockholm i september.

Les flere av våre sommerspalter