• Publisert
  • 1 min

Bli kjent med Magnus Vik Lagerberg

Portettbilde av Magnus Vik Lagerberg.

Magnus Vik Lagerberg brenner for å skape en arbeidsplass der alle trives og føler seg sett og hørt. Han motiveres av det å skape en arbeidskultur som hans kollegaer er stolte over.

Magnus Vik Lagerberg er gruppeleder hos Epinova og sitter i ledelsen. Som leder for cirka en tredjedel av alle ansatte går mye av tiden hans til å følge opp og legge til rette for at alle har det så bra som mulig. Han har i tillegg ansvar for å følge opp HR, rekruttering, ressursallokering, markedsarbeid og forvaltning. - Det å ha en variert arbeidshverdag med mange forskjellige type oppgaver er motiverende og passer meg veldig godt, sier Magnus.

Bakgrunn og kompetanse

Magnus har en variert bakgrunn som inkluderer en 4,5-årig grunnskolelærerutdanning i Gøteborg. Han har jobbet som leder for studentorganisasjonen for lærere og var i to år virksomhetsansvarlig for studentenes hus midt i sentrale Gøteborg. Magnus har erfaring som daglig leder og prosjektleder fra flere tidligere jobber i IT-bransjen i Oslo. All denne erfaringen kommer godt med i hans nåværende jobb hos Epinova. Magnus kommer opprinnelig fra Gøteborg i Sverige, men bor nå sammen med familien i Oslo. På fritiden liker han å spille tennis, spille gitar, lese bøker og dra på turer i skog og fjell. 

Hverdagen hos Epinova

- Medarbeideroppfølging er den viktigste delen av jobben min. Jeg prøver å ha så tett dialog som mulig med de jeg er nærmeste leder for. Jeg bruker også Winningtemp (forskningsbasert, online verktøy for medarbeideroppfølging) til å følge med på innsikter, trender og kommentarer fra hele organisasjonen, sier Magnus.

Magnus passer på at internkommunikasjon prioriteres og følges opp av ledelsen. Han er en sentral del i booking og ressursallokering og gir innspill til team for tilbudene som salgsavdelingen leverer. Magnus vurderer kompetansen til ressursene opp mot ønskene fra prosjektet eller kunden og tar hensyn til tilgjengelighet og lokasjon. 

- En del av jobben er å arbeide med koordinering med HR i NOVA konsernet. Her blir blant annet mangfold og likestillingsarbeid (ARP-rapportering), Åpenhetsloven og personalhåndboken nevnt som viktige områder, forklarer Magnus.

- For meg er det viktig å skape en kultur der alle trives og føler seg sett og hørt. Jeg motiveres av å få andre til å ha det så bra som mulig, og det å skape en god arbeidskultur er et stort fokus for både meg og Epinova. En fleksibel jobb gjør det lettere å oppnå en god balanse mellom arbeid og fritid, og jeg kan ta egne initiativer til nye oppgaver og styre min egen hverdag for å løse oppgavene på best mulig måte, sier Magnus.

Ta kontakt med oss

Ble du nysgjerrig på hvordan det er å jobbe hos oss i Epinova? Ta kontakt med en av våre rekrutterere for en uforpliktende samtale.

Les mer om hvordan vi jobber

Les mer om