Påfyll: Prat om hvorfor "forvaltning" ikke funker

Arild Henrichsen og Geir S. Nodland sitter og snakker sammen i Epinovas lokaler. Mellom seg har de et lite bord med to kaffekopper på.

I denne episoden prater Arild og Geir om at vedlikehold ofte ikke får det fokuset og budsjettet som trengs. Kan det skyldes selve begrepet "forvaltning"? Det er ikke dekkende nok!

Alle løsninger trenger et minimum av vedlikehold for å holde seg "flytende". Ønsker du et system i toppform, trengs det kontinuerlig flikking og finjustering.

Ganske selvsagt i teorien - men det skjer ikke alltid i praksis. Altfor ofte faller man i fella å sette alt fokus mot lanseringen, og glemme det som skjer etterpå. Dette er like sant i dag som for 10-15 år siden.

Mange organisasjoner klarer rett og slett ikke å sikre forankring, fokus og budsjetter til vedlikeholdet.

Hvorfor?

Geir har en tanke om at det starter med begrepet - "forvaltning". I Epinova har vi gått over (gått tilbake, faktisk!) til å kalle det "Videreutvikling og vedlikehold", og i dagens episode får du høre mer om hvorfor.

 

 

Påfyll er en serie webinarer der vi tar en prat med spennende personligheter innenfor web, e-handel og omnikanal. Gjennom Påfyll ønsker vi å gi deg som jobber digitalt nye ideer ideer, nyttig inspirasjon og relevant innsikt.

Les mer om vedlikehold og videreutvikling